|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:28 am
Wh!sper Kyoko Suomi Wh!sper Okay, niezorientowałeś się. Niewazne. ninja A reszta ciiiii... gonk *lol* ale ja sie zorientowalam Dobra dziewczynka, masz cukierka. whee whee dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:30 am
SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:33 am
Wh!sper SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk nie mam narazie Doła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:34 am
Lorak Nie martw sie zdaza sie najlepszym xd Zebym chociaz była tak bogata ja Jackson, a tu fiuu... I kasy nie ma. sad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:36 am
Ależ nie ma za co złotko. *szczypie w policzek jak to w zwyczaju maja stare babcie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:37 am
SERAFIN-VAMPIRE Wh!sper SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk nie mam narazie Doła Potwierdzilam, i dziękuje baaardzo *przytuula mocno* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Ależ nie ma za co złotko. *szczypie w policzek jak to w zwyczaju maja stare babcie* xp *patrzy z przerazeniem* crying Looooorak! ratuj! *****! *buuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee SERAFIN-VAMPIRE Wh!sper SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk nie mam narazie Doła Potwierdzilam, i dziękuje baaardzo *przytuula mocno* 4laugh moze neiladnie sie doezwe ale lapki precz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi powoli* dobry wieczor, ja na chwile, Karinki szkuam jest tu moze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:38 am
jej whee witajcie szkraby whee 4laugh :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:38 am
Hee-chanX *wchodzi powoli* dobry wieczor, ja na chwile, Karinki szkuam jest tu moze ? o, wlasnie przyszla xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:39 am
cirilla-chan Prinee SERAFIN-VAMPIRE Wh!sper SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk nie mam narazie Doła Potwierdzilam, i dziękuje baaardzo *przytuula mocno* 4laugh moze neiladnie sie doezwe ale lapki precz stare jeeeeju stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|