|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:55 am
Kyoko Suomi czesc wam wszytskim tu zebranym w tak pieknym dniu xd witam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:55 am
ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh
PA PA wszystkim! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:56 am
Akiko Tamashii ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh PA PA wszystkim! wink Zegnam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:56 am
cirilla-chan a co to znaczy lole? sweatdrop eek ty myślisz że on sam wie o co mu chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:57 am
Akiko Tamashii ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh PA PA wszystkim! wink PA Tami... ja tez mykam jak coś to gg albo tlen w potrzebie PM ban
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:57 am
Akiko Tamashii ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh PA PA wszystkim! wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:58 am
Akiko Tamashii ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh PA PA wszystkim! wink to pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:58 am
Sayokun cirilla-chan a co to znaczy lole? sweatdrop eek ty myślisz że on sam wie o co mu chodzi "wiem ze nic nie wiem" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:59 am
cirilla-chan a co to znaczy lole? sweatdrop On chyba miał na myśli lale, albo cuś. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:59 am
Kyoko Suomi Akiko Tamashii ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh PA PA wszystkim! wink to pa papapaciaki Aki... witaj Kyoko *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:00 am
Wh!sper cirilla-chan a co to znaczy lole? sweatdrop On chyba miał na myśli lale, albo cuś. xp czescik myslisz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:00 am
Witam wszystkich xd może mi ktoś z grubsza wyjaśnić co się stalo dzis z tymi kolesiami ? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:01 am
Akiko Tamashii ok...zeby nie bylo ze zawsze wychodze bez pozegnania blaugh PA PA wszystkim! wink to pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:02 am
jeszcze a propos "glitcha z przyszlosci" ^^: radioaktywny - znalazlam twojego posta (przegapionego przy poprzednim przeszukaniu...) datowanego na 10 grudnia: i wywalilam oczywiscie. teraz powiniens juz moc postowac (o ile nie przegapilam kilku nastepnych... xp )
no i co tak napadacie na nowego... wytlumaczcie mu lepiej co i jak... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:03 am
cirilla-chan Wh!sper cirilla-chan a co to znaczy lole? sweatdrop On chyba miał na myśli lale, albo cuś. xp czescik myslisz? eek Ahoj. =) Niom, cos mi się tak jakos ten tego, nie mam pewności. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|