|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 2:32 pm
Kukus nie piszemy się na spiryt, nie mamy wystarczająco dobrze wyszkolonych gardeł ja bym strzelił jeden może dwa kielichy.. musz zdobywać doświadczenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 2:36 pm
Ozzwald Kukus nawet mnie o to nie proś... nie uderzę dziewczyny mnie też głupie myśli nachodzą kukus pocałuj mnie bo chce się wyrwać z tego stanu... xp pojebało cie? *wylewa mu na głowę lodowatą wodę z wiaderka na szampana* ić spać może
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 2:43 pm
Kukus Ozzwald Kukus nawet mnie o to nie proś... nie uderzę dziewczyny mnie też głupie myśli nachodzą kukus pocałuj mnie bo chce się wyrwać z tego stanu... xp pojebało cie? *wylewa mu na głowę lodowatą wodę z wiaderka na szampana* ić spać może doby pomysł a wy moi drodzy wasalowie posprzątajcie tu... biggrin *kładzie się na barze nakrywa marynarką zasypia ZzzZZzzZZ*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 2:49 pm
Ozzwald Kukus nie piszemy się na spiryt, nie mamy wystarczająco dobrze wyszkolonych gardeł ja bym strzelił jeden może dwa kielichy.. musz zdobywać doświadczenie... ja tym razem spasuję... nie zawsze muszę udowadniać swą odwagę [czyt. głupotę]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 2:49 pm
No to co .. lejem w morde ten alkochol bo tasz najwiekszy wrog ..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 3:00 pm
BeeWolf No to co .. lejem w morde ten alkochol bo tasz najwiekszy wrog ..! ja walnę lufę i kładę się spać do mojej beczki nad barem... rano muszę wstać, bo mam dzieciaka w domu i może koleżanka mi złoży wizytę, więc jakoś muszę wyglądać ludzko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 3:08 pm
Omi wszyscy poszli ... biggrin usmiecha sie .szyderczo .. to co porobimy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 3:38 pm
BeeWolf Omi wszyscy poszli ... biggrin usmiecha sie .szyderczo .. to co porobimy wink niezupelnie poszli... spia po katach ninja co porobimy?-... pogramy w szachy twisted (a tak na serio to na co masz ochote ?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 3:51 pm
*wystawia głowę z beczki* o żesz, w mordę ty dziugany... wyjebał z dziewczyną na tekno ale światła, patałach jeden, nie zgasił gonk ... jak ja mu skopię wory gdy wrooci... w kiblu będzie spał domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 3:54 pm
Omega Sun BeeWolf Omi wszyscy poszli ... biggrin usmiecha sie .szyderczo .. to co porobimy wink niezupelnie poszli... spia po katach ninja co porobimy?-... pogramy w szachy twisted (a tak na serio to na co masz ochote ?) No ochote mam na ciebie biggrin smile ... siada na kanapie ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 4:03 pm
buuu crying gaia mnie nie lubi crying nie widze ani swoich, ani Twoich postow sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 4:13 pm
Kukus *wystawia głowę z beczki* o żesz, w mordę ty dziugany... wyjebał z dziewczyną na tekno ale światła, patałach jeden, nie zgasił gonk ... jak ja mu skopię wory gdy wrooci... w kiblu będzie spał domokun ee kto ?? ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 4:30 pm
Omega Sun buuu crying gaia mnie nie lubi crying nie widze ani swoich, ani Twoich postow sad Oh .. nie ma co plakać *przytula* moze spac idziemy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:48 am
BeeWolf Omega Sun buuu crying gaia mnie nie lubi crying nie widze ani swoich, ani Twoich postow sad Oh .. nie ma co plakać *przytula* moze spac idziemy wink no tak śpi sie we dwoje smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 4:19 am
*podnosi się zbaru... zakłada pogniecioną marynarke krawat byle jak owinięty w okół szyji, poczochrany*
no dobra koniec zabawy .... *złapał za mineralke bo go stranie suszy i pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|