|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 9:01 am
racqel opcy racqel Beksinski junior popelnil samobojstwo, to ze sypial w trumnie to plotki ktore sam rozpuscil, prowadzil w PR3 bardzo przyjemnie audycje muzyczne bardzi pozno w nocy - ciezka, klimatyczna muzyka. A seniora zabil jakis chlopaczek, bo nie chcial mu pozyczyc pieniedzy... smutne, tak utalentowana osoba ginie z trywialnego powodu... oprocz tego Tomek BeksiĆski w genialny sposob przetluczul Monty Pythona i pisal swietne felietony w "Tylko Rock'u" 3nodding i w ogole duzo fajnych rzeczy robil, tylko, ze byl zbyt wrazliwy i sie to zle skonczylo... co do tej wrazliwosci.....ostatnio pewna bliska mi osoba stwierdzila ze jestem za wrazliwy....hmmmm...... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 11:58 pm
Witam. * otrzepuje ubranie z ktorego wypadaja malenkie trupy mrowek, tysiacami * Wyrwalem chwasta. mrgreen A pomogl mi w tym niezawodny :
NIPPON ant-killer powder
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 5:34 am
racqel Witam. * otrzepuje ubranie z ktorego wypadaja malenkie trupy mrowek, tysiacami * Wyrwalem chwasta. mrgreen A pomogl mi w tym niezawodny : NIPPON ant-killer powderje te swoje w garbie potraktowalem rajdem.....zdechly wszystkie.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 7:13 am
revcat racqel Witam. * otrzepuje ubranie z ktorego wypadaja malenkie trupy mrowek, tysiacami * Wyrwalem chwasta. mrgreen A pomogl mi w tym niezawodny : NIPPON ant-killer powderje te swoje w garbie potraktowalem rajdem.....zdechly wszystkie.... pirate wojna z kapitalistycznymi mrowkami trwa...i jak widac wygrywamy, oby tak dalej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:53 am
Kiray revcat racqel Witam. * otrzepuje ubranie z ktorego wypadaja malenkie trupy mrowek, tysiacami * Wyrwalem chwasta. mrgreen A pomogl mi w tym niezawodny : NIPPON ant-killer powderje te swoje w garbie potraktowalem rajdem.....zdechly wszystkie.... pirate wojna z kapitalistycznymi mrowkami trwa...i jak widac wygrywamy, oby tak dalej xd bedziem walczyc z nimi do ostatniej kropli krwi...... domokun pirate do broni paryzanci do broni...... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 8:58 am
revcat Kiray revcat racqel Witam. * otrzepuje ubranie z ktorego wypadaja malenkie trupy mrowek, tysiacami * Wyrwalem chwasta. mrgreen A pomogl mi w tym niezawodny : NIPPON ant-killer powderje te swoje w garbie potraktowalem rajdem.....zdechly wszystkie.... pirate wojna z kapitalistycznymi mrowkami trwa...i jak widac wygrywamy, oby tak dalej xd bedziem walczyc z nimi do ostatniej kropli krwi...... domokun pirate do broni paryzanci do broni...... pirate chyba do ostatniej kropli bimbru xd bo tylko to mamy w zylach mi sie kiedys panoszyly w szufladzie od biurka eek ...ale wszystkie dosc szybko utopilem i ni bylo juz problemow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 9:54 am
Kiray chyba do ostatniej kropli bimbru xd bo tylko to mamy w zylach mi sie kiedys panoszyly w szufladzie od biurka eek ...ale wszystkie dosc szybko utopilem i ni bylo juz problemow xd oi! racja bimbru..... xd ale chyba nie topiles ich w alkoholu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 9:58 am
hey zboczuchy
*paraduje w bordowym bikini*
to spoleczenstwo jest chore...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:01 am
Baliaur hey zboczuchy *paraduje w bordowym bikini* to spoleczenstwo jest chore... racja *podaje butelke z bimbrem* napij sie za te chore spoleczenstwo.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:05 am
revcat Baliaur hey zboczuchy *paraduje w bordowym bikini* to spoleczenstwo jest chore... racja *podaje butelke z bimbrem* napij sie za te chore spoleczenstwo.... xd *piiiijjjjjjjjjjjjeeeeeeeee* bo ja nawet zdjecia pokazac nie moge rolleyes a takie ladne wyszlo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:08 am
Baliaur revcat Baliaur hey zboczuchy *paraduje w bordowym bikini* to spoleczenstwo jest chore... racja *podaje butelke z bimbrem* napij sie za te chore spoleczenstwo.... xd *piiiijjjjjjjjjjjjeeeeeeeee* bo ja nawet zdjecia pokazac nie moge rolleyes a takie ladne wyszlo stare a dlaczego nie mozesz pokazac? cos z nim nie tak? *polewa kolejna kolejke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:12 am
revcat Baliaur revcat Baliaur hey zboczuchy *paraduje w bordowym bikini* to spoleczenstwo jest chore... racja *podaje butelke z bimbrem* napij sie za te chore spoleczenstwo.... xd *piiiijjjjjjjjjjjjeeeeeeeee* bo ja nawet zdjecia pokazac nie moge rolleyes a takie ladne wyszlo stare a dlaczego nie mozesz pokazac? cos z nim nie tak? *polewa kolejna kolejke* domysl sie mrgreen *pije bimber* hmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:15 am
Baliaur domysl sie mrgreen *pije bimber* hmm jak tak....to mozesz pokazac bez najmniejszego problemu.... mrgreen *wychyla szklaneczke do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|