|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:47 am
niccolo12machiavelli @ ichabot - opłacisz mi terapeutę? ;> A myślisz, że po co dałem ci te 2k? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 8:00 am
ichabot niccolo12machiavelli @ ichabot - opłacisz mi terapeutę? ;> A myślisz, że po co dałem ci te 2k? xp o matko *pac się w czoło* ja czasem ciężko myślę xD no dobrze, to skoro opłaciłeś mi już terapeutę, to możesz mnie teraz poniżać i gnoić, a ja potem pójdę się mu wypłakać za Twoje pieniądze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 1:07 pm
choroby psychiczne nie są śmieszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 3:50 pm
bywają jeśli się je zmyśli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 4:23 am
czy to nie jest choroba psychiczna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 4:38 am
dziki_wieprz czy to nie jest choroba psychiczna? Jak się chce, to u każdego coś się znajdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 11:59 am
ichabot Jak się chce, to u każdego coś się znajdzie xd co jest nagminne u studentów psychiatrii z tego, co słyszałem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 12:02 pm
hr hr są psychiatrzy w Polsce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 9:13 am
Myślę, że jakiś się znajdzie. Wiecie, że w związku radzieckim leczono schizofrenię bezobjawową? xp
Teraz to może wydać się śmieszne (choć jak wieprz wspomniał choroby psychiczne nie są śmieszne [nawet te zmyślone]), ale to było narzędzie polityczne. Wyobraź sobie, że mieszkasz w pokoju z całą grupą niepoczytalnych, po pewnym czasie rzeczywiście można sfiksować O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 11:59 am
następnym razem powiem, ze mam grypę bezobjawową jka nie będę chciał iść do szkoły : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 02, 2010 2:57 pm
wracajac do glownego watku tego topika^^... witam wysztkich z tej strony osiemnastoletnia taniusza(: spokojnie egzystujaca w olsztynie warmijsko-mazurskie. zostalo mi jeszcze z 1.5 latka liceum... mam nadzieje ze na tym sie skonczy moja przygoda z ta instytucja. zainteresowan mam sporo tj.: rysunek,mangi,kultura wschodu,kendo, ogulnie ksiazki( te ciekawe biggrin ) i dobre filmy, ale nie zebym przykladala sie do ktoregos mocno;P lubie koty, mam jednego szalonego w domu>^..^< nie lubie pozerstwa( jedyne co wchodzi mi teraz do glowy) no i to by bylo na tyle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 12:25 am
... i znowu brak soczystej informacji o majtach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 6:22 am
dziki_wieprz ... i znowu brak soczystej informacji o majtach ..na to jeszcze przyjdzie czas;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:19 am
(zastanawiałam się czy to właściwy temat bo się tu offtop zrobił.. stare )
Wiek: 24 Poziom wyksztalcenia: hmm..w trakcie studiów? ostatni semestr Zainteresowania: manga & anime, muzyka (przeważnie rock), archeologia, podróże, filmy, sport i rekreacja Lubie: lato, zwierzęta, pływać, jeździć na rowerze, czytać, grać w gry online Nie lubie: papryki, dmuchawców (taki kwiat o.o), tasiemców (telenoweli), denerwujących i głośnych osób i dużo rzeczy, których teraz nie pamiętam..swojej sklerozy też nie lubię Imie: Justyna Miejsce zamieszkania: Wrocław
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:51 am
kISaMur wracajac do glownego watku tego topika^^... witam wysztkich z tej strony osiemnastoletnia taniusza(: spokojnie egzystujaca w olsztynie warmijsko-mazurskie. zostalo mi jeszcze z 1.5 latka liceum... mam nadzieje ze na tym sie skonczy moja przygoda z ta instytucja. zainteresowan mam sporo tj.: rysunek,mangi,kultura wschodu,kendo, ogulnie ksiazki( te ciekawe biggrin ) i dobre filmy, ale nie zebym przykladala sie do ktoregos mocno;P lubie koty, mam jednego szalonego w domu>^..^< nie lubie pozerstwa( jedyne co wchodzi mi teraz do glowy) no i to by bylo na tyle smile Taniusza, znaczy zdrobnienie od Tania? Masz ukraińskie korzenie, czy tylko takie imię? biggrin Mam koleżankę z gimnazjum, która pochodzi z Ukrainy i jest do swoich korzeni bardzo przywiązana, ty też tak masz? (możesz odpowiedzieć na to pytanie, nawet jeśli pochodzisz skądś indziej) xd Justysiulek (zastanawiałam się czy to właściwy temat bo się tu offtop zrobił.. stare ) Wszystko jest pod kontrolą! xd Justysiulek Wiek: 24 Poziom wyksztalcenia: hmm..w trakcie studiów? ostatni semestr Zainteresowania: manga & anime, muzyka (przeważnie rock), archeologia, podróże, filmy, sport i rekreacja Lubie: lato, zwierzęta, pływać, jeździć na rowerze, czytać, grać w gry online Nie lubie: papryki, dmuchawców (taki kwiat o.o), tasiemców (telenoweli), denerwujących i głośnych osób i dużo rzeczy, których teraz nie pamiętam..swojej sklerozy też nie lubię Imie: Justyna Miejsce zamieszkania: Wrocław Napisz co studiujesz, a przede wszystkim jakie masz majty :XP: Dlaczego nie lubisz dmuchawców? Pisząc dmuchawce, masz na myśli mlecz, czyli mniszka lekarskiego, zgadza się? Przecież to najfajnieszy kwiatuszek do zabawy na łące heart xd Nie licząc tego, że strasznie brudzi łapy mrgreen edit: Ojej wiedziałem, że o czymś zapomnę. Witamy, witamy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|