|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 23, 2013 10:48 pm
Malreni Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile Taníts, mester! _O_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:07 am
DemiMurgos Malreni Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile Taníts, mester! _O_ Nem nagy kunszt. Csak gyűjtögetni kell és kész. Még csak nem is vend-elek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 8:19 am
Malreni DemiMurgos Malreni Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile Taníts, mester! _O_ Nem nagy kunszt. Csak gyűjtögetni kell és kész. Még csak nem is vend-elek. Valamit csak tudsz, nekem életemben egyszer esett Philosopher's Cache... ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 10:34 am
DemiMurgos Malreni DemiMurgos Malreni Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile Taníts, mester! _O_ Nem nagy kunszt. Csak gyűjtögetni kell és kész. Még csak nem is vend-elek. Valamit csak tudsz, nekem életemben egyszer esett Philosopher's Cache... ^^' Nem egy karakterrel DC-zek... Így, átlagban kéthetente kapok egyet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 11:00 am
Malreni Nem egy karakterrel DC-zek... Így, átlagban kéthetente kapok egyet. Most nézem csak, hogy megugrott a Philosopher's ára. :3 Ha az enyéim cserébe tudnék egy Cookie Boots-ot venni, akkor én is simán eladnám őket. emotion_kirakira A másik amin vihogtam még tegnap az a nem is olyan régi Kanala's Top ára biggrin Egyik nap még 70k-ra is felugrott.... Mázli, hogy anno megtetszett, és vettem egyet potom összegért...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 11:07 am
Molylepke Malreni Nem egy karakterrel DC-zek... Így, átlagban kéthetente kapok egyet. Most nézem csak, hogy megugrott a Philosopher's ára. :3 Ha az enyéim cserébe tudnék egy Cookie Boots-ot venni, akkor én is simán eladnám őket. emotion_kirakira A másik amin vihogtam még tegnap az a nem is olyan régi Kanala's Top ára biggrin Egyik nap még 70k-ra is felugrott.... Mázli, hogy anno megtetszett, és vettem egyet potom összegért... Add el őket. Nem sokáig marad ilyen magasan az áruk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 11:50 am
Malreni Add el őket. Nem sokáig marad ilyen magasan az áruk... Megtörtént. Most van még több pénzem, amivel így hirtelen nem tudok mit kezdeni. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:03 pm
Malreni DemiMurgos Malreni DemiMurgos Malreni Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile Taníts, mester! _O_ Nem nagy kunszt. Csak gyűjtögetni kell és kész. Még csak nem is vend-elek. Valamit csak tudsz, nekem életemben egyszer esett Philosopher's Cache... ^^' Nem egy karakterrel DC-zek... Így, átlagban kéthetente kapok egyet. Visszaszoktam a mulejaimra, egyébként épp szemétszedő-görcsöm van, úgyhogy ötvenesével adogatom el az Old Crumpled Newspapert.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:14 pm
Molylepke Malreni Add el őket. Nem sokáig marad ilyen magasan az áruk... Megtörtént. Most van még több pénzem, amivel így hirtelen nem tudok mit kezdeni. :3 Add nekem, ha nem kell.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:14 pm
DemiMurgos Malreni DemiMurgos Malreni DemiMurgos Malreni Ma eladtam a felhalmozott Philosopher's Cache-jeimet, darabja 310k-ért ment el. A befolyt milliókból megvettem Unlucky cicát. cat_smile Taníts, mester! _O_ Nem nagy kunszt. Csak gyűjtögetni kell és kész. Még csak nem is vend-elek. Valamit csak tudsz, nekem életemben egyszer esett Philosopher's Cache... ^^' Nem egy karakterrel DC-zek... Így, átlagban kéthetente kapok egyet. Visszaszoktam a mulejaimra, egyébként épp szemétszedő-görcsöm van, úgyhogy ötvenesével adogatom el az Old Crumpled Newspapert. én is egy halom szemetet adtam ma el :3 csak tudnám, hogy mire kell nekik az a sok szemét biggrin 40000-et sikerült összeszednem csak szemétből és virágból 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:19 pm
Yuki Naoto DemiMurgos Malreni DemiMurgos Malreni Nem nagy kunszt. Csak gyűjtögetni kell és kész. Még csak nem is vend-elek. Valamit csak tudsz, nekem életemben egyszer esett Philosopher's Cache... ^^' Nem egy karakterrel DC-zek... Így, átlagban kéthetente kapok egyet. Visszaszoktam a mulejaimra, egyébként épp szemétszedő-görcsöm van, úgyhogy ötvenesével adogatom el az Old Crumpled Newspapert. én is egy halom szemetet adtam ma el :3 csak tudnám, hogy mire kell nekik az a sok szemét biggrin 40000-et sikerült összeszednem csak szemétből és virágból 4laugh Átlag 100 db kell mindegyikből egy alchemy recepthez, kelendőek, ráadásul az OCN ritkább, mert csak pirkadatkor és naplementekor esik. Mivel az inventory system atom bugos a régi townsban (az újban meg nem esik szemét -.-), így a fele, amit szedsz, úgyis elvész, így még nehezebb gyűtjeni. Cserébe viszik, mint a cukrot. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:22 pm
DemiMurgos Átlag 100 db kell mindegyikből egy alchemy recepthez, kelendőek, ráadásul az OCN ritkább, mert csak pirkadatkor és naplementekor esik. Mivel az inventory system atom bugos a régi townsban (az újban meg nem esik szemét -.-), így a fele, amit szedsz, úgyis elvész, így még nehezebb gyűtjeni. Cserébe viszik, mint a cukrot. biggrin Isten áldja jó szokásukat biggrin szerintem én is megyek szemetet szedni emotion_dowant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:23 pm
Yuki Naoto DemiMurgos Átlag 100 db kell mindegyikből egy alchemy recepthez, kelendőek, ráadásul az OCN ritkább, mert csak pirkadatkor és naplementekor esik. Mivel az inventory system atom bugos a régi townsban (az újban meg nem esik szemét -.-), így a fele, amit szedsz, úgyis elvész, így még nehezebb gyűtjeni. Cserébe viszik, mint a cukrot. biggrin Isten áldja jó szokásukat biggrin szerintem én is megyek szemetet szedni emotion_dowant Nálam 5:18 PM van Townsban, kb. 20 perc talán és lemegy a nap, ha nem előbb, most jön a szezon. biggrin Egy lemente alatt simán össze lehet szedni 30-at.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 24, 2013 12:25 pm
DemiMurgos Yuki Naoto DemiMurgos Átlag 100 db kell mindegyikből egy alchemy recepthez, kelendőek, ráadásul az OCN ritkább, mert csak pirkadatkor és naplementekor esik. Mivel az inventory system atom bugos a régi townsban (az újban meg nem esik szemét -.-), így a fele, amit szedsz, úgyis elvész, így még nehezebb gyűtjeni. Cserébe viszik, mint a cukrot. biggrin Isten áldja jó szokásukat biggrin szerintem én is megyek szemetet szedni emotion_dowant Nálam 5:18 PM van Townsban, kb. 20 perc talán és lemegy a nap, ha nem előbb, most jön a szezon. biggrin Egy lemente alatt simán össze lehet szedni 30-at. Ú köszi az infót biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 29, 2013 12:17 pm
Ma, visszaszokva a mulejaimra, esett egy Golden Magical Giftbox, elpasszoltam egy 100-asért. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|