|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:33 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath Kawaii miało siedzibe we Wrocu. Tak samo Mangazyn (w końcu to ta sama ekipa) Zal mi tyłek ściska, że to już sie skonczyło... siem niem dziwiem... nie kupowali, bo szkoda kasy - pismo zbankrutowało. Najbardziej mi szkoda Mr. Jedi, koleś w to wszystko tyle pracy wkładał... znam paru ludzi, którzy po dłuższym czasie nie mogli na niego patrzeć xp ale wina leży po stronie fanów, niestety. w sensie, że co? nie lubiom go? na Ecchicon pewnie pójdę... a, jako, że ze mnie skąpa idiotka, to siem przebiorę za uczennicę i dostanę 5 złociszy zniżki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 4:27 am
na początku września (by osłodzić nam Powszechy Dzień Żałoby Powszechnej Dzieci i Młodzieży) wychodzi 19 tom Naruto i 3 Alchemik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 12:29 pm
ZebraDeath na początku września (by osłodzić nam Powszechy Dzień Żałoby Powszechnej Dzieci i Młodzieży) wychodzi 19 tom Naruto i 3 Alchemik. nie uwierze, póki nie zobaczę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 4:35 am
a to dlatego, że JPF zwolnił tępanią od wysylania paczek do sklepów. módlmy się, żeby zatrudnili kogokolwiek, kto umie nalepiać znaczki... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:07 am
im dalej zagladam w pamiec tym bardziej nie pamietam kiedy ostatni raz kupilam mange... eee, sory sory! kupilam przeciez .hacka 1 tom (szkoda ze nie zaczeli wydawania od tej powazniejszej serii stare ), .hack rzadzi rofl iha.
co teraz ogladam to: Alchemiki caly czas (litosci xd ), Nana ( go go Nana! 4laugh heart ), liznelam tez nieco Harumi Suzumiya (nie wiem czy dobrze napisalam), jest to pozycja z gatunku chorych, jak dla mnie nic specjalnego ale bywaja niezle momenty parodiujajace biggrin nyu i musze strawic 3 rzeczy: Blood TV, Hellsing OAV (autentyczny zonk zalapalam jak mi brat pokazal! ) nyu i cos co moze byc za mocne: Welcome to NHK - opowiesc o otaku ktory wszedzie weszy spisek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 10:00 am
obejrzyjcie sobie Ouran High School Host Club....
fabuła wydaje się banalna........
ale powala!
sama się zdziwiłam, a nie cierpię podobnych anime do tego....
bez spojlerów. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:55 am
a ja czekam i czekam na moje "Midori no Hibi" rolleyes szurniete - owszem - ale mi sie spodobalo...
i w ogole to jestem w szoku: na Canal+ (ktorego i tak nie mam ale zwisa mi to xd ) pusczaja mych koffanych Samoorajoof Champloo... i jak przetlumaczyli tytul? "tajemniczy Samuraj". Jaki on tam tajemniczy... co najwyzej... slonecznikowy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 7:48 am
Raticiel a ja czekam i czekam na moje "Midori no Hibi" rolleyes szurniete - owszem - ale mi sie spodobalo... i w ogole to jestem w szoku: na Canal+ (ktorego i tak nie mam ale zwisa mi to xd ) pusczaja mych koffanych Samoorajoof Champloo... i jak przetlumaczyli tytul? "tajemniczy Samuraj". Jaki on tam tajemniczy... co najwyzej... slonecznikowy pirate Taka jest niestety jakość polskiego tłumaczenia w telewizji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 12:13 am
spokojnie, bywało gorzej z tłumaczeniami....
a wiecie, że na Jetixie ma lecieć Naruto? ciekawe jakie tam bedzie tłumaczenie.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 1:38 am
ZebraDeath spokojnie, bywało gorzej z tłumaczeniami.... a wiecie, że na Jetixie ma lecieć Naruto? ciekawe jakie tam bedzie tłumaczenie.... neutral Nie, nie wiemy... no a przynajmniej ja nie wiedziałam... toz to szok normalnie eek No ale tłumaczenie tłumaczeniem, fanów na pewno dobije, mnie wątpie, bo ja "naruto" nie lubię, ale moge oglądac żeby im ogladalność podniesc rofl Tak wogóle to pomyslcie o dubbingu, to dopiero będą zabójcze jaja lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:41 am
...........a tlumaczenia technik! makabra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:43 am
ZebraDeath spokojnie, bywało gorzej z tłumaczeniami.... a wiecie, że na Jetixie ma lecieć Naruto? ciekawe jakie tam bedzie tłumaczenie.... neutral Jetix? Nejrutoł? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 11:46 am
EvilYuki ZebraDeath spokojnie, bywało gorzej z tłumaczeniami.... a wiecie, że na Jetixie ma lecieć Naruto? ciekawe jakie tam bedzie tłumaczenie.... neutral Jetix? Nejrutoł? eek wejdź na forum tej strony gdzie mi poleciłas fiki wysłac. tam jest o tym cała dyskusja. (i moje nowe fiki na stronce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:47 pm
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath spokojnie, bywało gorzej z tłumaczeniami.... a wiecie, że na Jetixie ma lecieć Naruto? ciekawe jakie tam bedzie tłumaczenie.... neutral Jetix? Nejrutoł? eek wejdź na forum tej strony gdzie mi poleciłas fiki wysłac. tam jest o tym cała dyskusja. (i moje nowe fiki na stronce) a moge prosić o linka? O__O o Boże.. rofl zdubbingowany Naruciak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|