|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:03 am
Lethiel Pisarz Lethiel Sayokun Lethiel Pisarz Lethiel Pisarz dzieki wam, co tam, do wesela sie zagoi sweatdrop <*no to długo sie nie zagoi* pomyslał i patrzył na dłon> to musi boleć crying :przytula: troszke tylko. Gorzej ze nie bede mogl roboty dokonczyć bo nie moge jej zginać sad sad .. moze moge ci pomooc ? 3nodding hhhhmmmmmmmmm do wesela się zagoi co??? hej Lethiel wyjdź za niego blaugh :upada na podloge: ......... :podnosi sie: stare amm.. hmm, to ja dokoncze co zaczałem stressed nie !!! ..... jeszcze bardziej sie pokaleczysz sad No, skoro chce załatwić sobie jeszcze druga ręke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pilnoojcie go zeby sie nie pokaleczyl ja mykam bede potem :przytulaski:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze jush leciec sad papatki *robi to co zawsze kiedy konczy czyli idzie do swojego pokoju zamyka go od srodka na klucz potem odklada go w takie miejsce gdzie nikt oprocz jej go nie znajdzie a nastepnie wyskakuje przez okno na drzewo z ktorego potem skacze na ziemie wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:04 am
Lethiel pilnoojcie go zeby sie nie pokaleczyl ja mykam bede potem :przytulaski: twisted przypilnujemy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:05 am
co tam...przynajmniej go skoncze, chociaz kto z niego bedzie strzelał... ze tez nie mam dodatkowej pary rąk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:05 am
Siema Ludzie !!!! o widze ze tutaj zamobujcze nastroje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:06 am
Falcone Siema Ludzie !!!! o widze ze tutaj zamobujcze nastroje xd hej falcone umiesz strugać łuki??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:06 am
Falcone Siema Ludzie !!!! o widze ze tutaj zamobujcze nastroje xd A co xd Ludzie się rozkręcają razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:08 am
o.O ktoś krwawi??!!!*wyskakuje ze swojego pokuju*mniam !!!daj wyssam ci! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz co tam...przynajmniej go skoncze, chociaz kto z niego bedzie strzelał... ze tez nie mam dodatkowej pary rąk sweatdrop spoko załadujemy ci łapy robota
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no ee dobra, tylko uwazaj jak bedziesz to robił, cały dzien szukałem tego drewna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:09 am
Ntsumi_Aya o.O ktoś krwawi??!!!*wyskakuje ze swojego pokuju*mniam !!!daj wyssam ci! biggrin biggrin biggrin o cześć falcone zwiewaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:10 am
pisaż
mam nadzieje że dobrze to zabandażowałeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 4:10 am
Sayokun Falcone Siema Ludzie !!!! o widze ze tutaj zamobujcze nastroje xd hej falcone umiesz strugać łuki?????????? a po jakiego grzyba ci Luk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|