|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 10:48 pm
Én pedig végül tepsis sült csirkecombokat csináltam. Mindenféle finomsággal: velesült paprika, paradicsom, krumpli, hagyma, fokhagyma, gomba és a tetején reszelt sajt... hmm, isteni lett. A húgom nagyon válogatós, de még neki is ízlett. Repetázott belőle smile Utána még vacsorázni is hozzánk jött este xp
Xanvie: én is imádom a vadast rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 4:16 am
Wow nyami smile Vadast én is szeretem de azt a szaftos tésztát csak kicsit... inkább marhahús! smile Tegnap ebédre marhahús volt hagymás krumplival estére meg paprikás krumpli kolbászszeletkével, virslivel smile Mind2t imádom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 7:33 am
Az finom 3nodding Én most majorannás csirkét csinálok, hogy az uracskámnak holnap legyen mit vinni ebédre a munkahelyére whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 2:12 pm
Én tepsis krumplit csináltam, jó sok hagymával meg szalonnával, plusz még palacsinta is volt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 2:49 am
Nyami smile Ma kakaóscsiga volt reggelire, tegnap ebédre meg rántott hús sült krumpli és bundás hagymakarikák mmmm smile Jaj palacsinta, valaki vigyen a talira! smile Én még nem garantálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:29 am
halrudacska, olajban sült krumplival *büszke magára XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:57 am
Most túrógombóc volt félretéve ebédre 3nodding
Olvastam a halról hogy jó az is, ha sokat eszünk belőle mert van benne olyan összetevő ami javítja a memóriánkat pl (omega 3) és elvileg ettől egészségesebbek az eszkimók is, hogy sok halat esznek (meg gondolom a japánok is) smile Bár én szeretem is nem is valahogy olyan gyengébb az íze nekem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 6:01 am
Ma töltött gomba volt kukoricás rizzsel és tartárral ebédre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 6:02 am
Rakott kelkáposzta soooook sok tejföllel biggrin Amúgy imádom a halat whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 6:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2010 10:54 am
Rántott karfiol volt nálunk tartármártással és kukoricás rizzsel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 5:59 am
Paradicsomos káposztát ettem párolt csirkével ebédre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 1:55 pm
Illatos omlós csirkét csináltam Mackónak a szülinapjára édes-savanyú szósszal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 10:03 am
Erőleves + stefánia vagdalt sült krumplival + hóm méd saláta volt a mai ebéd. Meg most dobtam be frissen facsart grapefruit levet, amibe drága Amalysám mézet, narancsot és citromot is becsempészett.
Hiába 'no, kell a betegnek a vitamin. pirate whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|