Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 55 56 57 58 59 60 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

zuzika

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:32 am

Rishi-san
BlackFriend
Rishi-san
Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów
6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2!
biggrin

Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop

to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam
mrahahah...klątwa klątwaaaaa... *uwielbia ten film*
krrrrrreee....*udaje dźwięki z klątwy*
ja po Egzorcyzmach Emili Rose jak się budziłam o trzeciej w nocy to miałam schizy xD już mi przeszło...ufff...
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:35 am

zuzika
Rishi-san
BlackFriend
Rishi-san
biggrin

Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop

to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam
ja po Egzorcyzmach Emili Rose jak się budziłam o trzeciej w nocy to miałam schizy xD już mi przeszło...ufff...
Klątwa to mój ulubiony film biggrin
a egzorcyzmy emily rose... to ja i tak do 3 nie spalam wiec sie obudzic nie moglam XD
co do dzwiekow klątwy to ja jechałam ostatnio windą... i światło sie rpzepaliło i nagle sie ciemno zrobilo @@ potem sie drzwi otworzyly z takim dźwiękiem

Rishi-san

ninja.yuki

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:35 am

Ktos napisał, Że "Job, czyli ostatnia szara komórka" było denne! okey, moze było chatoyczne i w ogóle, ale uśmieć się można było, przynajmniej według mnie. Teksty "darek, otwórz; mongolskie dziecko; grozisz mi" były dość popularne u znajomych XD więc warto obejrzeć, tak dla poprawienia humoru
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:53 am

Rishi-san
zuzika
Rishi-san
BlackFriend
Rishi-san
biggrin

Klątwa to mój ulubiony film biggrin
a egzorcyzmy emily rose... to ja i tak do 3 nie spalam wiec sie obudzic nie moglam XD
co do dzwiekow klątwy to ja jechałam ostatnio windą... i światło sie rpzepaliło i nagle sie ciemno zrobilo @@ potem sie drzwi otworzyly z takim dźwiękiem

Ja nie wiem, wszyscy mówia o schizach po Egzorcyzmach Emilly Rose. A ja nic. Dla mnie to straszne nie bylo. Raczej fajne. A moj ulubiony moment to jak ona siedziala w klasie i spojzala na kolesia a jemu costam sie z oczami stalo tak jakby mu lzy czarne lecialy...nie wiem jak to inaczej opisac hehe

BlackFriend

Rishi-san

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 5:55 am

BlackFriend
Ja nie wiem, wszyscy mówia o schizach po Egzorcyzmach Emilly Rose. A ja nic. Dla mnie to straszne nie bylo. Raczej fajne. A moj ulubiony moment to jak ona siedziala w klasie i spojzala na kolesia a jemu costam sie z oczami stalo tak jakby mu lzy czarne lecialy...nie wiem jak to inaczej opisac hehe

no ja sie po tym tez nie bałam Oo a fajne bylo jak sie z tą Emily chłopak położył... a potem ona taka wykrzywiona na ziemi leżała... i jak przemawiały te demony biggrin
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 6:00 am

Rishi-san
no ja sie po tym tez nie bałam Oo a fajne bylo jak sie z tą Emily chłopak położył... a potem ona taka wykrzywiona na ziemi leżała... i jak przemawiały te demony biggrin

Albo jak zarła pajaki xDDDD"

BlackFriend

Rishi-san

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 6:03 am

BlackFriend
Albo jak zarła pajaki xDDDD"

Seithr my tu spoilerujemy O_o lepiej napisze małymi literkami co by nikt sie nie czepł.
mi sie podobało jak ona ściane drapała..... i jak ten ksiądz szedł kościołęm i go zaczą ten demon atakowac... i z tych witrazy taki ecos czarne wyplywalo @@
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 6:46 am

Rish pisz dużymi bo nic nie widze >< wogule o czym gadacie bo zadużo tego i czytać mi się nie chce

Inek Jaffar

Sango-Maho

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 10:38 am

hehe mi też nie xDDD

opcy: kolezanko jestes nominowana..
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 12:08 pm

Inek Jaffar
Rish pisz dużymi bo nic nie widze >< wogule o czym gadacie bo zadużo tego i czytać mi się nie chce
jest spodób zeby to przeczytac ^^"
gadmy o Klątwie, Egzorcyzmach Emily Rose i w ogóle o horrorach

Rishi-san

Inek Jaffar

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 12:10 pm

OMG te wszysdkie Horrory według mnie dupne były wcale nie straszne a egzorcyzmy E R to były nudne strasznie

Ta Rish wiem że jest ale co z tego XD
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 12:16 pm

no Egzorcyzmy prędzej ciekawe były... Oo prawie jak Film Fabularny XD

Rishi-san

Sango-Maho

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 12:17 pm

ej no ja nie lubie horrorów, mnie łatwo przestraszyć *uuu boje sieee!!!!!!! szatan jest zuy chlip chce mnie zjeść*
PostPosted: Sun Feb 25, 2007 12:19 pm

Chorrory to są najleprze komedie XD XD ja z beki nigdy wyrobić nie moge XD

Inek Jaffar

Sango-Maho

PostPosted: Sun Feb 25, 2007 12:23 pm

Inek Jaffar
Chorrory to są najleprze komedie XD XD ja z beki nigdy wyrobić nie moge XD

Błeeee ja sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 55 56 57 58 59 60 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games