|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:32 am
Rishi-san BlackFriend Rishi-san Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów 6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2! biggrin Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam mrahahah...klątwa klątwaaaaa... *uwielbia ten film* krrrrrreee....*udaje dźwięki z klątwy* ja po Egzorcyzmach Emili Rose jak się budziłam o trzeciej w nocy to miałam schizy xD już mi przeszło...ufff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:35 am
zuzika Rishi-san BlackFriend Rishi-san Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów 6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2! biggrin Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam mrahahah...klątwa klątwaaaaa... *uwielbia ten film* krrrrrreee....*udaje dźwięki z klątwy* ja po Egzorcyzmach Emili Rose jak się budziłam o trzeciej w nocy to miałam schizy xD już mi przeszło...ufff... Klątwa to mój ulubiony film biggrin a egzorcyzmy emily rose... to ja i tak do 3 nie spalam wiec sie obudzic nie moglam XD co do dzwiekow klątwy to ja jechałam ostatnio windą... i światło sie rpzepaliło i nagle sie ciemno zrobilo @@ potem sie drzwi otworzyly z takim dźwiękiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:35 am
Ktos napisał, Że "Job, czyli ostatnia szara komórka" było denne! okey, moze było chatoyczne i w ogóle, ale uśmieć się można było, przynajmniej według mnie. Teksty "darek, otwórz; mongolskie dziecko; grozisz mi" były dość popularne u znajomych XD więc warto obejrzeć, tak dla poprawienia humoru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:53 am
Rishi-san zuzika Rishi-san BlackFriend Rishi-san Okey to ja coś napisze XD z dedykacją fanom horrorów 6 marca będzie premiera Klątwy - the grudge 2! biggrin Brrrr...nigdy więcej klątwy! Nie mgłam spać przez tydzień! gonk gonk gonk sweatdrop to ja do teraz mam schizy przez to xD ale i tak 2 część obejrze.... juz japonską obejrzałam mrahahah...klątwa klątwaaaaa... *uwielbia ten film* krrrrrreee....*udaje dźwięki z klątwy* ja po Egzorcyzmach Emili Rose jak się budziłam o trzeciej w nocy to miałam schizy xD już mi przeszło...ufff... Klątwa to mój ulubiony film biggrin a egzorcyzmy emily rose... to ja i tak do 3 nie spalam wiec sie obudzic nie moglam XD co do dzwiekow klątwy to ja jechałam ostatnio windą... i światło sie rpzepaliło i nagle sie ciemno zrobilo @@ potem sie drzwi otworzyly z takim dźwiękiem Ja nie wiem, wszyscy mówia o schizach po Egzorcyzmach Emilly Rose. A ja nic. Dla mnie to straszne nie bylo. Raczej fajne. A moj ulubiony moment to jak ona siedziala w klasie i spojzala na kolesia a jemu costam sie z oczami stalo tak jakby mu lzy czarne lecialy...nie wiem jak to inaczej opisac hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:55 am
BlackFriend Ja nie wiem, wszyscy mówia o schizach po Egzorcyzmach Emilly Rose. A ja nic. Dla mnie to straszne nie bylo. Raczej fajne. A moj ulubiony moment to jak ona siedziala w klasie i spojzala na kolesia a jemu costam sie z oczami stalo tak jakby mu lzy czarne lecialy...nie wiem jak to inaczej opisac hehe no ja sie po tym tez nie bałam Oo a fajne bylo jak sie z tą Emily chłopak położył... a potem ona taka wykrzywiona na ziemi leżała... i jak przemawiały te demony biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:00 am
Rishi-san no ja sie po tym tez nie bałam Oo a fajne bylo jak sie z tą Emily chłopak położył... a potem ona taka wykrzywiona na ziemi leżała... i jak przemawiały te demony biggrin Albo jak zarła pajaki xDDDD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:03 am
BlackFriend Albo jak zarła pajaki xDDDD" Seithr my tu spoilerujemy O_o lepiej napisze małymi literkami co by nikt sie nie czepł. mi sie podobało jak ona ściane drapała..... i jak ten ksiądz szedł kościołęm i go zaczą ten demon atakowac... i z tych witrazy taki ecos czarne wyplywalo @@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:46 am
Rish pisz dużymi bo nic nie widze >< wogule o czym gadacie bo zadużo tego i czytać mi się nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:38 am
hehe mi też nie xDDD
opcy: kolezanko jestes nominowana..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:08 pm
Inek Jaffar Rish pisz dużymi bo nic nie widze >< wogule o czym gadacie bo zadużo tego i czytać mi się nie chce jest spodób zeby to przeczytac ^^" gadmy o Klątwie, Egzorcyzmach Emily Rose i w ogóle o horrorach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:10 pm
OMG te wszysdkie Horrory według mnie dupne były wcale nie straszne a egzorcyzmy E R to były nudne strasznie
Ta Rish wiem że jest ale co z tego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:16 pm
no Egzorcyzmy prędzej ciekawe były... Oo prawie jak Film Fabularny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:17 pm
ej no ja nie lubie horrorów, mnie łatwo przestraszyć *uuu boje sieee!!!!!!! szatan jest zuy chlip chce mnie zjeść*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:19 pm
Chorrory to są najleprze komedie XD XD ja z beki nigdy wyrobić nie moge XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:23 pm
Inek Jaffar Chorrory to są najleprze komedie XD XD ja z beki nigdy wyrobić nie moge XD Błeeee ja sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|