|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:45 am
Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd hejka Aki, jaki slodki kotek w sygnaturce!! heart nyo kawaii neko-chan whee kolezanka kupila mi na mikolajki 3nodding rudy kot kojarzy mi sie z Tasukim whee ej czy to zle ze chlopak oglada FY question bo kolezanka mi powiedziala ze to dziwne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:45 am
Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd hejka Aki, jaki slodki kotek w sygnaturce!! heart nyo kawaii neko-chan whee kolezanka kupila mi na mikolajki 3nodding rudy kot kojarzy mi sie z Tasukim whee tasukim? Tym Tasukim?! moi slodziutkim kochanym rudym Tasiukim? 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:46 am
witam jak chcecie cos mi powiedziec to moj nr gg to2519450 albo e-mail grzechu56@vp.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:47 am
grzegorz pl witam jak chcecie cos mi powiedziec to moj nr gg to2519450 albo e-mail grzechu56@vp.pl nie poddajesz sie co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:49 am
Falcone grzegorz pl witam jak chcecie cos mi powiedziec to moj nr gg to2519450 albo e-mail grzechu56@vp.pl nie poddajesz sie co sweatdrop wytrwałym szczescie sprzyja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:50 am
BeeWolf Falcone grzegorz pl witam jak chcecie cos mi powiedziec to moj nr gg to2519450 albo e-mail grzechu56@vp.pl nie poddajesz sie co sweatdrop wytrwałym szczescie sprzyja ! i głupim tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:51 am
SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf wytrwałym szczescie sprzyja ! i głupim tez Włanie sie zaczołem zastanaiwać do której kategori sie On zalicza blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:53 am
BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf wytrwałym szczescie sprzyja ! i głupim tez Włanie sie zaczołem zastanaiwać do której kategori sie On zalicza blaugh domokun do grupy panów z 3 paskami przy spodniach stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wam wszytskim tu zebranym w tak pieknym dniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf wytrwałym szczescie sprzyja ! i głupim tez Włanie sie zaczołem zastanaiwać do której kategori sie On zalicza blaugh domokun ja ci tego nie powiem ,.................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:54 am
a co to znaczy lole? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi czesc wam wszytskim tu zebranym w tak pieknym dniu xd Cześć ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf wytrwałym szczescie sprzyja ! i głupim tez Włanie sie zaczołem zastanaiwać do której kategori sie On zalicza blaugh domokun do grupy panów z 3 paskami przy spodniach stressed nie oceniajmy ksiazki po okladce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|