|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:30 am
grzegorz pl witam wszystkie piękne kobiety heart hejka znamy sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:31 am
Melania Moon czesc Serafin i czy widzial ktos ostatnio noxa? tak wczoraj rano dobrze ciri nawet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:33 am
grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? wilczka ma dziewczyne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:33 am
grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? no to sie nazywa walic prosto z mostu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:34 am
Melania Moon grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? wilczka ma dziewczyne xd ummm redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:34 am
grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:38 am
hej jestem grzegorz mucha moj e-mail to grzechu56@vp.pl jakby co to e-mail i jeszcze jedno podajcie mi swoje e-maile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:38 am
Akiko Tamashii grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:39 am
BeeWolf Melania Moon grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? wilczka ma dziewczyne xd ummm redface hihi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:40 am
grzegorz pl hej jestem grzegorz mucha moj e-mail to grzechu56@vp.pl jakby co to e-mail i jeszcze jedno podajcie mi swoje e-maile eek ekhem moze najpierw poznasz sie z ludzmi tutajk a nie tak teges... prosto z mostu stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:41 am
grzegorz pl hej jestem grzegorz mucha moj e-mail to grzechu56@vp.pl jakby co to e-mail i jeszcze jedno podajcie mi swoje e-maile ujme to tak: stare a teraz szalony pomysl xd zrobmy topic dla samotnych gdzie bede sie oni laczyli w pary(to tylko zart) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:41 am
Akiko Tamashii grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd hejka Aki, jaki slodki kotek w sygnaturce!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:43 am
cirilla-chan Akiko Tamashii grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd hejka Aki, jaki slodki kotek w sygnaturce!! heart nyo kawaii neko-chan whee kolezanka kupila mi na mikolajki 3nodding rudy kot kojarzy mi sie z Tasukim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:44 am
:> ;* ... heart mrał Wtula się.. Grzegorzu nie za szybko ??:> ehm ehm xd [ja napisałęm grzegorzu stressed ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:44 am
Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii grzegorz pl czy ktos z was nie ma chlopaka?? hehe to *mruczy* "czy ktos"!!! czyli pytasz sie nawet chlopcow wink mmmm~ jaki chetny xd hejka Aki, jaki slodki kotek w sygnaturce!! heart nyo kawaii neko-chan whee kolezanka kupila mi na mikolajki 3nodding rudy kot kojarzy mi sie z Tasukim whee heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|