|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:50 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii prosze znieksztalcaj mojej xywki, jestem Aki albo Akiko, a jesli chodzi o nazwisko....pierwszy raz ktos mi skraca i mowi tak do mnie Oo Tami...Tami...Tami...nawet nawet No to Jesteś Tami, Tamcia, Tamusia xd Pasi ?:> nie stressed Tami to jeszcze moge przebolec ale nie inne scream Akicia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii BeeWolf_san No to Jesteś Tami, Tamcia, Tamusia xd Pasi ?:> nie stressed Tami to jeszcze moge przebolec ale nie inne scream AkiTami... sweatdrop AkusaTamusia blaugh gonk scream Błuhaha ... No już cie nie maltretuje wink Co słychać u ciebie...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tam jestem od dawna orginalna bo jako jedyna (mam nadzieje wink ), mowie do bee wilczek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:52 am
Melania Moon ja tam jestem od dawna orginalna bo jako jedyna (mam nadzieje wink ), mowie do bee wilczek biggrin No nie jako jedyna ale biggrin napewno ty to zaczełaś wink Witaj Melciu.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:53 am
BeeWolf_san Melania Moon ja tam jestem od dawna orginalna bo jako jedyna (mam nadzieje wink ), mowie do bee wilczek biggrin No nie jako jedyna ale biggrin napewno ty to zaczełaś wink Witaj Melciu.. xd czesc wilczek*przytula* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:55 am
Melania Moon BeeWolf_san Melania Moon ja tam jestem od dawna orginalna bo jako jedyna (mam nadzieje wink ), mowie do bee wilczek biggrin No nie jako jedyna ale biggrin napewno ty to zaczełaś wink Witaj Melciu.. xd czesc wilczek*przytula* xd redface Witaj, jaka radosna dziś wink eek whee *przytula* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:56 am
BeeWolf_san Melania Moon ja tam jestem od dawna orginalna bo jako jedyna (mam nadzieje wink ), mowie do bee wilczek biggrin No nie jako jedyna ale biggrin napewno ty to zaczełaś wink Witaj Melciu.. xd Melania Meli Mel Melcia xd Melina eek O.o witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:57 am
Sayokun Melania Meli Mel Melcia xd Melina eek O.o witaj 3nodding sweatdrop Malciu a poznałaś moją 2 kobiecą strone ... Wystawia noge patrz jaka skorka wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:58 am
Sayokun za ile chcesz sprzedac koszulke z Hallowena question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:58 am
A dupa. gonk Exchange jest do bani, sprzeaje, sprzedaje a sprzedaz nie moge. XD
Witam wszystkich ponownie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:02 am
Sayokun BeeWolf_san Melania Moon ja tam jestem od dawna orginalna bo jako jedyna (mam nadzieje wink ), mowie do bee wilczek biggrin No nie jako jedyna ale biggrin napewno ty to zaczełaś wink Witaj Melciu.. xd Melania Meli Mel Melcia xd Melina eek O.o witaj 3nodding no nie nie lubie zdrobnien, a to z melina to byla przesada blaugh aha wilczku a co na ta twoja zmiane powie Omega wink ale jak dla mnie to wygladasz slicznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:04 am
Melania Moon aha wilczku a co na ta twoja zmiane powie Omega wink ale jak dla mnie to wygladasz slicznie biggrin redface Dzikuje redface bałdzo wink A Omi wie, Ona wszytko wie smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:04 am
Falcone Sayokun za ile chcesz sprzedac koszulke z Hallowena question 1650g sweatdrop potrzebuje siano na prezenty gwiazdkowe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|