|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:29 am
Sayokun cze tym co dotarli sweatdrop No hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:30 am
blaugh Hej ludziska, Gaiowe wink
Chciałęm wam się pochwalić, że obejzałem sobia nime pod tytułem Tenjou Tenge... PAmientamy urzytkowniczke forum zwaną Ayą ?? teraz wiem czemu wszystko cieła tym durnym mieczem ..:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:35 am
BeeWolf_san blaugh Hej ludziska, Gaiowe wink Chciałęm wam się pochwalić, że obejzałem sobia nime pod tytułem Tenjou Tenge... PAmientamy urzytkowniczke forum zwaną Ayą ?? teraz wiem czemu wszystko cieła tym durnym mieczem ..:/ yyy.....cieszymy sie twoim szczesciem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:36 am
Falcone BeeWolf_san blaugh Hej ludziska, Gaiowe wink Chciałęm wam się pochwalić, że obejzałem sobia nime pod tytułem Tenjou Tenge... PAmientamy urzytkowniczke forum zwaną Ayą ?? teraz wiem czemu wszystko cieła tym durnym mieczem ..:/ yyy.....cieszymy sie twoim szczesciem sweatdrop tiaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:38 am
Falcone yyy.....cieszymy sie twoim szczesciem sweatdrop jeśli chodzi ci o to BeeWolf_san teraz wiem czemu wszystko cieła tym durnym mieczem ..:/ To się bardzo ciesze, poniewarz nie mogłem dojsc jej dzienego zachowania, teraz juz wiem... JEstem boski jak cholera .... Wali w plecy ... Siemasz Akisiu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:39 am
BeeWolf_san Falcone yyy.....cieszymy sie twoim szczesciem sweatdrop jeśli chodzi ci o to BeeWolf_san teraz wiem czemu wszystko cieła tym durnym mieczem ..:/ To się bardzo ciesze, poniewarz nie mogłem dojsc jej dzienego zachowania, teraz juz wiem... JEstem boski jak cholera .... Wali w plecy ... Siemasz Akisiu... a skad masz to anime question EJ ludziska wlasnie skad sciagacie anime albo raczej przez co question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:40 am
BeeWolf_san Falcone yyy.....cieszymy sie twoim szczesciem sweatdrop jeśli chodzi ci o to BeeWolf_san teraz wiem czemu wszystko cieła tym durnym mieczem ..:/ To się bardzo ciesze, poniewarz nie mogłem dojsc jej dzienego zachowania, teraz juz wiem... JEstem boski jak cholera .... Wali w plecy ... Siemasz Akisiu... Akisiu? a kto to taki? :.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:41 am
Falcone a skad masz to anime question EJ ludziska wlasnie skad sciagacie anime albo raczej przez co question Z tzw...INTERNETA... Emule. Torent. flashgat(jak mam ftp). Wymiana niedlugo dojdzie do mnie 50CD biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:42 am
Akisiu? a kto to taki? :. no chyba chodzi o ciebie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:43 am
Akiko Tamashii Akisiu? a kto to taki? :. No ty biggrin ...chciałęm napisać Akiczku ... blaugh chce być orginalny jak Warszawaki Dres, będe ci mowić Tami wink Od Tamashii... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:43 am
Falcone Akisiu? a kto to taki? :. no chyba chodzi o ciebie sweatdrop ale ja nie jestem Akisiu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:44 am
Akiko Tamashii ale ja nie jestem Akisiu xp No nie tylko AkisiA wink stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:46 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii Akisiu? a kto to taki? :. No ty biggrin ...chciałęm napisać Akiczku ... blaugh chce być orginalny jak Warszawaki Dres, będe ci mowić Tami wink Od Tamashii... biggrin prosze nie znieksztalcaj mojej xywki, jestem Aki albo Akiko, a jesli chodzi o nazwisko....pierwszy raz ktos mi skraca i mowi tak do mnie Oo Tami...Tami...Tami...nawet nawet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:47 am
Akiko Tamashii prosze znieksztalcaj mojej xywki, jestem Aki albo Akiko, a jesli chodzi o nazwisko....pierwszy raz ktos mi skraca i mowi tak do mnie Oo Tami...Tami...Tami...nawet nawet No to Jesteś Tami, Tamcia, Tamusia xd Pasi ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:48 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii prosze znieksztalcaj mojej xywki, jestem Aki albo Akiko, a jesli chodzi o nazwisko....pierwszy raz ktos mi skraca i mowi tak do mnie Oo Tami...Tami...Tami...nawet nawet No to Jesteś Tami, Tamcia, Tamusia xd Pasi ?:> nie stressed Tami to jeszcze moge przebolec ale nie inne scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|