|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:58 am
Yumehayla Wh!sper ninja ((mnie tu wcale nie ma, nieprzeszkadzac sobie XD)) Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, ninja na dachu eek !!! Pewnie pracuje dla wroga!!! *zieje na nią lodem* gonk Łoooo... Pada śnieg. OJ coś go za dużo. *zjeżdża z dachu na tyłku z braku sanek* *spada* *bach* *wstaje i sie otrzepuje* gonk I co, i co, widziałes ty ninje w okularach jak denka od jabola? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:58 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ... ...hy...hy...hy... ... whee ... ...buahaha... domokun ... ...teraz się najem... xp ...buu.. zostawileś nam tylko 1/4 crying ...no cóż ...jakbyście mieli każdego po kolei szpilką...to dziękuję bardzo... ... ale tio moje roozowe bojowe buciki xd .. one siom bardzo skooteczne twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:00 am
Wh!sper Yumehayla Wh!sper ninja ((mnie tu wcale nie ma, nieprzeszkadzac sobie XD)) Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, ninja na dachu eek !!! Pewnie pracuje dla wroga!!! *zieje na nią lodem* gonk Łoooo... Pada śnieg. OJ coś go za dużo. *zjeżdża z dachu na tyłku z braku sanek* *spada* *bach* *wstaje i sie otrzepuje* gonk I co, i co, widziałes ty ninje w okularach jak denka od jabola? XP To tylko kamuflarz! A teraz tłumacz się! Dlaczego nas szpiegujesz?!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:02 am
... ... ...nom ...widzę, że robota praktycznie skończona... ... ...to ja lecę ...trzymajcie się wszyscy ciepło ... ...sayonara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:04 am
Ja- Yosei ... ... ...nom ...widzę, że robota praktycznie skończona... ... ...to ja lecę ...trzymajcie się wszyscy ciepło ... ...sayonarapapatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:05 am
Yumehayla To tylko kamuflarz! A teraz tłumacz się! Dlaczego nas szpiegujesz?!! Szpieguje? surprised Raczej obserwuję to co wprawiacie. Teraz ty się tłumacz, ładnie to tak na podejrzane osoby lodem chuhać?! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:09 am
chcę was prosić o wyrażenie swojej opinii w kwestii uczynienia z naszej gildii "zamkniętej" niektórzy byli świadkami dzisiejszego incydentu z najazdem niubów... ci ktoorzy nie wiedzą o czym moowię, niech zajrzą na strony 5679-5685, znajdują się tam szczątki po ataku... większość postów ze spamem wykasowaliśmy wasze opinie poprosimy składać >> TUTAJ <<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:09 am
skonczyliscie juz ta rzeznie ? stare to moze by tak posprzatac ? razz po sobie ? smile Chyba nie wszyscy lubia takie widoki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:11 am
Wh!sper Yumehayla To tylko kamuflarz! A teraz tłumacz się! Dlaczego nas szpiegujesz?!! Szpieguje? surprised Raczej obserwuję to co wprawiacie. Teraz ty się tłumacz, ładnie to tak na podejrzane osoby lodem chuhać?! xp Tak. Bardzo ładnie bo inaczej mogą zajść cię od tyłu, wbić nóż w plecy, przykuć do ściany, wybiczować, powyrywać paznokcie, połamać wszystkie kości po kolei, porobić setki ran ciętych i kłutych, zedrzeć z ciebie skalp, obedrzeć ze skóry, polać słoną wodą, pociąć na kawałki i rzucić sępom na pożarcie. A tak tego nie zrobią bo już ich zamroziłeś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:12 am
Lethiel Yumehayla mogą zajść cię od tyłu, wbić nóż w plecy, przykuć do ściany, wybiczować, powyrywać paznokcie, połamać wszystkie kości po kolei, porobić setki ran ciętych i kłutych, zedrzeć z ciebie skalp, obedrzeć ze skóry, polać słoną wodą, pociąć na kawałki i rzucić sępom na pożarcie. Yume ... dlaczego wlaśnie pomyslalam o chmielaku ? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:13 am
Lethiel Yumehayla mogą zajść cię od tyłu, wbić nóż w plecy, przykuć do ściany, wybiczować, powyrywać paznokcie, połamać wszystkie kości po kolei, porobić setki ran ciętych i kłutych, zedrzeć z ciebie skalp, obedrzeć ze skóry, polać słoną wodą, pociąć na kawałki i rzucić sępom na pożarcie. Yume ... dlaczego wlaśnie pomyslalam o chmielaku ? xd xd xd Nie wiem...przecież wy się tak bardzo kochacie heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:14 am
Prinee skonczyliscie juz ta rzeznie ? stare to moze by tak posprzatac ? razz po sobie ? smile Chyba nie wszyscy lubia takie widoki ^^ Prinee... jeśli nie widziałaś wypowiedzi MissTao to powtarzam jej proźbę... prosiła ona byś włączyła odbieranie PM w profilu gdyż chciała ci coś wysłać poprzez prywatną wiadomość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:15 am
Dobrze, ja już uciekam...papa wszystkim^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:16 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla mogą zajść cię od tyłu, wbić nóż w plecy, przykuć do ściany, wybiczować, powyrywać paznokcie, połamać wszystkie kości po kolei, porobić setki ran ciętych i kłutych, zedrzeć z ciebie skalp, obedrzeć ze skóry, polać słoną wodą, pociąć na kawałki i rzucić sępom na pożarcie. Yume ... dlaczego wlaśnie pomyslalam o chmielaku ? xd xd xd Nie wiem...przecież wy się tak bardzo kochacie heart ... hieh xd xd xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|