|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:47 am
*Wchodzi z toporem w plecach* Co tu sie do cholery dzieje? Jakies party beze mnie? *Wbija noz w gardlo nadbiegajacemu orkowi* Co za gorace powitanie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:47 am
Lethiel Sayokun Ja- Yosei Sayokun wociłęm na chwilę... eek co tu się dzieje ... ...trzymaj - orkowie zaatakowali gildię! ... ...O.o 'odrzuca msztylet ' 'wyjmoje mieczyk' 'rzuca się na orki' 4laugh .. jakiś ty waleczny whee whee whee *biegnie za Sayo trafiajac Orki fireballkami* twisted 'gwiżdże i ze stajni wylatuje hakugin (pegaz) tratująć orki kopytami' domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:50 am
*podwija spoodniczke i wyciaga zza podwiazki sztylet* twisted *skacze na orka i wbija mu sztylecik w gardlo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:51 am
((Leta, co z twoim słynnym atakiem szpilką xd ?))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:52 am
Ja- Yosei ... ...Sayo eek gdzie mi tu wpuszczasz to bydle!? Też mam konia przecież, ale toto zrujnuje nam meble i niedajboże zrzuci ciasto! ... ...... ...jestem na tyłach...co teraz...? ... whee ...to nie jest koń ale pegaz stare poza tym on walczy z tymi co zostali na zewnątrz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:52 am
ninja ((mnie tu wcale nie ma, nieprzeszkadzac sobie XD))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:53 am
... ...hy...hy...hy... ... whee ... ...buahaha... domokun ... ...teraz się najem... xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:53 am
Wh!sper ninja ((mnie tu wcale nie ma, nieprzeszkadzac sobie XD)) Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, ninja na dachu eek !!! Pewnie pracuje dla wroga!!! *zieje na nią lodem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:54 am
Yumehayla ((Leta, co z twoim słynnym atakiem szpilką xd ?)) O.o .. zapomnialabym twisted *zlazi z orka* *wyjmooje mu sztylet z gardla* *odwraca sie i wbija nastepnemu szpileczke w oko* whee whee whee giń blaugh *wyjmooje szpileczke i wykancza orka fireballkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:55 am
Ja- Yosei ... ...hy...hy...hy... ... whee ... ...buahaha... domokun ... ...teraz się najem... xp ...buu.. zostawileś nam tylko 1/4 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:55 am
Lethiel Yumehayla ((Leta, co z twoim słynnym atakiem szpilką xd ?)) O.o .. zapomnialabym twisted *zlazi z orka* *wyjmooje mu sztylet z gardla* *odwraca sie i wbija nastepnemu szpileczke w oko* whee whee whee giń blaugh *wyjmooje szpileczke i wykancza orka fireballkiem* eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:57 am
Lethiel Ja- Yosei ... ...hy...hy...hy... ... whee ... ...buahaha... domokun ... ...teraz się najem... xp ...buu.. zostawileś nam tylko 1/4 crying ...no cóż ...jakbyście mieli każdego po kolei szpilką...to dziękuję bardzo... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:57 am
Sayokun Lethiel Yumehayla ((Leta, co z twoim słynnym atakiem szpilką xd ?)) O.o .. zapomnialabym twisted *zlazi z orka* *wyjmooje mu sztylet z gardla* *odwraca sie i wbija nastepnemu szpileczke w oko* whee whee whee giń blaugh *wyjmooje szpileczke i wykancza orka fireballkiem* eek eek eek O.o .. cio ?? .. ubroodzilam ?? *zdejmooje bucika i czysci* nio whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|