|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:36 am
rozszarpia nas ^^ napewno. juz wiem nawet jak bo wlasnie skonczylam czytac "Droga z której się nie wraca" Sapkowski, pewnie nabiją nas na jakieś pręty i tak będziemy wisieli az sie wykrwawimy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:37 am
... ...zapraszamy ... ...no co tak stoicie - moi koledzy się niecierpliwią... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:37 am
Prinee rozszarpia nas ^^ napewno. juz wiem nawet jak bo wlasnie skonczylam czytac "Droga z której się nie wraca" Sapkowski, pewnie nabiją nas na jakieś pręty i tak będziemy wisieli az sie wykrwawimy eek łiiiiiii... może wreszcie mnie dobrze obsadzą... byle nie głową w dół
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:38 am
Prinee rozszarpia nas ^^ napewno. juz wiem nawet jak bo wlasnie skonczylam czytac "Droga z której się nie wraca" Sapkowski, pewnie nabiją nas na jakieś pręty i tak będziemy wisieli az sie wykrwawimy eek ...a Sapkowski to kretyn i nie umie pisać i jego książki są do dupy ...bierz się do roboty, chwytaj jakieś dłuto bo właśnie im otworzyłęm drzwi... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*z sypialni wychodzi Gabi...((dla nieobeznanych-10-letni, niebieski aniołek XD))* ...co się dzieje...?*zaspany* *otwiera drzwi i idzie na spacer*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...zapraszamy ... ...no co tak stoicie - moi koledzy się niecierpliwią... ...yay !! 4laugh whee *podskakooje* *wymiesha koola w jednego z orkoow i strzela* sesese.. twisted .. jejq jak ja dawno sesji nie mialam O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:39 am
wociłęm na chwilę... eek co tu się dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:39 am
Kukus Prinee rozszarpia nas ^^ napewno. juz wiem nawet jak bo wlasnie skonczylam czytac "Droga z której się nie wraca" Sapkowski, pewnie nabiją nas na jakieś pręty i tak będziemy wisieli az sie wykrwawimy eek łiiiiiii... może wreszcie mnie dobrze obsadzą... byle nie głową w dół Oglądałeś teksańska masakre piła mechaniczna? powiedmy że nabiją cie tak jak takiego blondyna w tym filmie biggrin tylko że jego nabili na hak na mięso no ale na jedno wychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:40 am
Sayokun wociłęm na chwilę... eek co tu się dzieje ... ...trzymaj - orkowie zaatakowali gildię! ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:42 am
Ja- Yosei Sayokun wociłęm na chwilę... eek co tu się dzieje ... ...trzymaj - orkowie zaatakowali gildię! ... ...O.o 'odrzuca msztylet ' 'wyjmoje mieczyk' 'rzuca się na orki'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:44 am
Sayokun Ja- Yosei Sayokun wociłęm na chwilę... eek co tu się dzieje ... ...trzymaj - orkowie zaatakowali gildię! ... ...O.o 'odrzuca msztylet ' 'wyjmoje mieczyk' 'rzuca się na orki' 4laugh .. jakiś ty waleczny whee whee whee *biegnie za Sayo trafiajac Orki fireballkami* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ja- Yosei Sayokun wociłęm na chwilę... eek co tu się dzieje ... ...trzymaj - orkowie zaatakowali gildię! ... ...O.o 'odrzuca msztylet ' 'wyjmoje mieczyk' 'rzuca się na orki' ... ...uważaj jak oddajesz broń... stare ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
((przypominam że 10-letnie dziecko właśnie weszło między orki XDDDDDDDDDD))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Kukus Prinee rozszarpia nas ^^ napewno. juz wiem nawet jak bo wlasnie skonczylam czytac "Droga z której się nie wraca" Sapkowski, pewnie nabiją nas na jakieś pręty i tak będziemy wisieli az sie wykrwawimy eek łiiiiiii... może wreszcie mnie dobrze obsadzą... byle nie głową w dół Oglądałeś teksańska masakre piła mechaniczna? powiedmy że nabiją cie tak jak takiego blondyna w tym filmie biggrin tylko że jego nabili na hak na mięso no ale na jedno wychodzi ja ogladalam, ale nie ta najnowsza wersje, tylko ta pierwsza z renee relweger (czy jak jej tam xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:45 am
Yumehayla ((przypominam że 10-letnie dziecko właśnie weszło między orki XDDDDDDDDDD)) ...poradzi sobie xp ...<ścina głowę jakiemuś orkowi i przebija się dalej> ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|