|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:26 am
...trochę entuzjazmu ludzie, no! ... ...tam jest horda orków! pomóżcie mi! ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Wodzu Ja- Yosei ...Ohayo Prinee ...robimy... stare sesję rpg... ..._^_ oooo, a kiedy?? ...ekhm... ... ... sweatdrop ... ...teraz... aha, bywa.. biggrin To qpa, moze jakos w weekend sie kiedys umowimy na forum, to sie jakos w wiecej osob zrobi, albo jeszcze lepiej na chat-roomie jakims, to sie zalozy pokoja prywatnego.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Sorry, ja przeszkodziłam sweatdrop nie, nie przeszkodziłaś... dopiero się chyba rozgrzewają... nie wstydaj się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:27 am
Ja- Yosei ...trochę entuzjazmu ludzie, no! ... ...tam jest horda orków! pomóżcie mi! ... gonk mrauuuu.. orki moowisz ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:28 am
Kukus Prinee Sorry, ja przeszkodziłam sweatdrop nie, nie przeszkodziłaś... dopiero się chyba rozgrzewają... nie wstydaj się... a pewno.... idziemy nawalc orki?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:28 am
Prinee Sorry, ja przeszkodziłam sweatdrop ...nikt nie przeszkadza ...bo to jest...hm...otwarta sesja...na luzie!!! ...dajcie trochę czadu, wyluzujcie ...wymyślajta wszyscy fabułe, będzie ciekawie! ...noooo ... eek nie mamy broni! aaa! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:29 am
Ja- Yosei Prinee Sorry, ja przeszkodziłam sweatdrop ...nikt nie przeszkadza ...bo to jest...hm...otwarta sesja...na luzie!!! ...dajcie trochę czadu, wyluzujcie ...wymyślajta wszyscy fabułe, będzie ciekawie! ...noooo ... eek nie mamy broni! aaa! ... *staje obok z fireballkiem w pogotowiu* nio jush... gdzie są ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:29 am
eee..... ja się nie bije ^^ nie jestem za przemocą razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:30 am
... ...dobrze, że mamy silne wrota w gildii sweatdrop ...ale długo nie wytrzymają ...ma ktoś jakąś broń?! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:31 am
Prinee eee..... ja się nie bije ^^ nie jestem za przemocą razz alew yobraz sobie, ze dostalas 1 z klasowki, do ktorej sie czylas, i od razu cioe wezmie n amala rozpierduche.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:32 am
nio nio wpoosccie je wreszcie do srodka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:32 am
Ja- Yosei Prinee Sorry, ja przeszkodziłam sweatdrop ...nikt nie przeszkadza ...bo to jest...hm...otwarta sesja...na luzie!!! ...dajcie trochę czadu, wyluzujcie ...wymyślajta wszyscy fabułe, będzie ciekawie! ...noooo ... eek nie mamy broni! aaa! ... myślałeś może o karierze baseball'isty? żywego mnie nie wezmą domokun ... ale najpierw... kawa i ciacho czekoladowe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:35 am
... ...uhm...nawet, nawet... ...całkiem niezłe... ... ... ... ... eek ...przecież orkowie atakują! domokun ... ...tylko to mam na podorędziu... ... ...no chodźcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:36 am
Ja- Yosei ... ...uhm...nawet, nawet... ...całkiem niezłe... ... ... ... ... eek ...przecież orkowie atakują! domokun ... ...tylko to mam na podorędziu... ... ...no chodźcie...*tupie ze zniecierpliwienia nogami* szybciej sad ... *fireballek sie zwiększa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|