|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:52 am
grzegorz pl czy ktos jest tu z wrocławia? musze to powiedziec nie lubie ludzi z wrocławia choc mam tam rodzine !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czyyyy ktos jest tu z wrocławia albo okolic???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:53 am
Lethiel *skok na alienka* 4laugh witaj whee hej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:54 am
a do jakie j szkoly chodzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kukus Dest co ty masz na głowie? nie wiem jak to nazwać... yyyyyyyy... na to coś co ma zamiast łba xd Kukus aliena nigdy nie widziałeś?? dawnom nie widział, bo się na mnie obraził i pić nie chce ze mną i Ozzwaldem... strasznie humorzaste te dredogłowe dziwolągi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. *ciagnie Desta za czoolka* xd auaaaaaaaaaaaa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:55 am
dest Lethiel O.o .. *ciagnie Desta za czoolka* xd auaaaaaaaaaaaa crying eek .. przepraasham !!!!!!!! crying *przytuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san grzegorz pl czy ktos jest tu z wrocławia? musze to powiedziec nie lubie ludzi z wrocławia choc mam tam rodzine ! ja też nie przepadam za ludziami [nie mylić z "ludźmi"] z Wrocławia... i wyobraź sobie, że też mam tam rodzinę... nieprawdopodobne, nieprawdaż? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi z tabliczką 'szlaban' na szyi- -* Hej tam...co słychać ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:56 am
Kukus Sei chan Kukus Dest co ty masz na głowie? nie wiem jak to nazwać... yyyyyyyy... na to coś co ma zamiast łba xd Kukus aliena nigdy nie widziałeś?? dawnom nie widział, bo się na mnie obraził i pić nie chce ze mną i Ozzwaldem... strasznie humorzaste te dredogłowe dziwolągi xd więcej dla was blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:57 am
Yumehayla *wchodzi z tabliczką 'szlaban' na szyi- -* Hej tam...co słychać ciekawego? Mrau eek *Patrzy na tabliczke* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:57 am
Sayokun Kukus Sei chan Kukus Dest co ty masz na głowie? nie wiem jak to nazwać... yyyyyyyy... na to coś co ma zamiast łba xd Kukus aliena nigdy nie widziałeś?? dawnom nie widział, bo się na mnie obraził i pić nie chce ze mną i Ozzwaldem... strasznie humorzaste te dredogłowe dziwolągi xd więcej dla was blaugh blaugh blaugh a żebyś wiedział, Soya... żebyś wiedział
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:58 am
Kukus BeeWolf_san grzegorz pl czy ktos jest tu z wrocławia? musze to powiedziec nie lubie ludzi z wrocławia choc mam tam rodzine ! ja też nie przepadam za ludziami [nie mylić z "ludźmi"] z Wrocławia... i wyobraź sobie, że też mam tam rodzinę... nieprawdopodobne, nieprawdaż? blaugh O.o ja poza wielkopolską mam tylko kuzynkę w warszawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|