|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:07 am
Miss_Karina wywlok666 moj jest czerwony .. tylko czasem zapominm o nim razz masz napisane pod sygnaturką ;P xd to bede ci przypominac czasem o czerwonym wink blaugh razz przyda sie ... skleroza ze mnei jak i z siostry .. ale ona nie musi pamietac o zmianie koloru czcionki cwaniara jedna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:09 am
mam ochote na krew , jto chętny ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:10 am
wywlok666 Miss_Karina mnie meczy ten sam problem co Omi stare "cheese_error" mi przeszkadza xp stressed gonk mi rowniez >.< jak w takich warunkach pracowac mam !! crying lol xd xd ja zaraz zmykam (za jakies 15 min, sprawdzic czy sie skleilo xp ) whee jak dobrze ze jutro jest piatek whee w koncu sie wyspie, bo od pon do piat zawsze niewyspana jestema w łikend spie jak susel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:12 am
Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:14 am
Miss_Karina Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding ajk bym dostała liscik , to hmmmm , wtedy bym miąła dulemat , bo czapeczka jest słodka , a rekawice przydałybysie do rozrywania ludzkich ciał xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:15 am
wired_Yuki Miss_Karina Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding ajk bym dostała liscik , to hmmmm , wtedy bym miąła dulemat , bo czapeczka jest słodka , a rekawice przydałybysie do rozrywania ludzkich ciał xd 3nodding ach te kobiece problemy XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:16 am
wired_Yuki Miss_Karina Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding ajk bym dostała liscik , to hmmmm , wtedy bym miąła dulemat , bo czapeczka jest słodka , a rekawice przydałybysie do rozrywania ludzkich ciał xd 3nodding hieh xd dobra zmywam sie bo jeszcze profesorowie mnie opieprza za lenistwo :Xd papusie i do zobaczenia wieczorkiem!!! xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:16 am
wywlok666 wired_Yuki Miss_Karina Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding ajk bym dostała liscik , to hmmmm , wtedy bym miąła dulemat , bo czapeczka jest słodka , a rekawice przydałybysie do rozrywania ludzkich ciał xd 3nodding ach te kobiece problemy XDDDDDno tak xd ja jako wampir musze mysleć o wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:19 am
Miss_Karina wired_Yuki Miss_Karina Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding ajk bym dostała liscik , to hmmmm , wtedy bym miąła dulemat , bo czapeczka jest słodka , a rekawice przydałybysie do rozrywania ludzkich ciał xd 3nodding hieh xd dobra zmywam sie bo jeszcze profesorowie mnie opieprza za lenistwo :Xd papusie i do zobaczenia wieczorkiem!!! xd 4laugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:20 am
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki Miss_Karina Miss_Karina Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding ajk bym dostała liscik , to hmmmm , wtedy bym miąła dulemat , bo czapeczka jest słodka , a rekawice przydałybysie do rozrywania ludzkich ciał xd 3nodding ach te kobiece problemy XDDDDDno tak xd ja jako wampir musze mysleć o wszystkim człowiek orkiestra po prostu razz może troche osocza ?
*nadstawia rękę*
*słiiit smajl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:21 am
musze iść , papa kochanie * daje duzego całuska , lekko gryzie w szykke i znika *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:22 am
wired_Yuki musze iść , papa kochanie * daje duzego całuska , lekko gryzie w szykke i znika * papa kochana :***********************
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:27 am
ooo .. to ty jeszcze siedzisz ... myślałem ze sam zostałem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|