|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:45 am
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki *wchodzi do pokoju * AVE wam[/quote *strategiczny rzut na plecy i poczochranie włosk
cześć kochanie smile sciska mocno * sciiiiiiiisk* kotku , ciesze sie ze jestes !!!!!! biggrin .. szkola musi sie czasem obyc beze mnie razz *denerwujace jest to ze czasem zapominam text moj na czerwono napisac i wychodzi jakby Fifi pisala razz * powoli cos sie zaczyna dziac tutaj .. ;P coraz tloczniej *siada na swoim fotelikuz koktajlem w dłoni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:45 am
wywlok666 i co słychać ? juz po szkole ? mam informatyke , a ty w domu ??????/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:47 am
wired_Yuki wywlok666 i co słychać ? juz po szkole ? mam informatyke , a ty w domu ??????/ leniwa ze mnie bestyja XDDDDDDDD no i dzisiaj i tak lekcje skrocone ... wiec wolalem sobie w domu posiedziec i sie ponudzic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:49 am
wywlok666 wired_Yuki wywlok666 i co słychać ? juz po szkole ? mam informatyke , a ty w domu ??????/ leniwa ze mnie bestyja XDDDDDDDD no i dzisiaj i tak lekcje skrocone ... wiec wolalem sobie w domu posiedziec i sie ponudzic XD oja misiaczku * przytula sie * xp cos mi sie zdaje ze jestem głodna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:56 am
*pokazuje koktajl*
chcesz łyka ? niestey jedzonka też nie mam ... czas niedługo na jakiś shopping razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:56 am
chce liścik z listopada crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:57 am
wywlok666 *pokazuje koktajl*
chcesz łyka ? niestey jedzonka też nie mam ... czas niedługo na jakiś shopping razz chętnie 3nodding , a z czego koktailik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki chce liścik z listopada crying \
w koncu na niego uzbierasz .. jest jeszcze do kupienia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siemka szkraby xd jestem na studiach teraz, ale czekam az mi pracka sie sklei (a wiadomo, dlugo sie klei klejem do styropianu xp whee ) ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:59 am
mnie meczy ten sam problem co Omi stare "cheese_error" mi przeszkadza xp stressed gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:59 am
wywlok666 wired_Yuki chce liścik z listopada crying \
w koncu na niego uzbierasz .. jest jeszcze do kupienia ?nom , mam nadzieje ze nie podrozeje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:00 am
wywlok666 wired_Yuki chce liścik z listopada crying \
w koncu na niego uzbierasz .. jest jeszcze do kupienia ?momencik pogubilam sie xd Kuba...jaki kolor czcionki jest twoj, a jaki Fifki? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:05 am
Miss_Karina wywlok666 wired_Yuki chce liścik z listopada crying \
w koncu na niego uzbierasz .. jest jeszcze do kupienia ?momencik pogubilam sie xd Kuba...jaki kolor czcionki jest twoj, a jaki Fifki? whee moj jest czerwony .. tylko czasem zapominm o nim razz masz napisane pod sygnaturką ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:06 am
wywlok666 moj jest czerwony .. tylko czasem zapominm o nim razz masz napisane pod sygnaturką ;P xd to bede ci przypominac czasem o czerwonym wink blaugh Yuki- a co chcialas z listu listopadowego? rekawice czy czapeczke? cool tak tylko sie pytam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:06 am
Miss_Karina mnie meczy ten sam problem co Omi stare "cheese_error" mi przeszkadza xp stressed gonk mi rowniez >.< jak w takich warunkach pracowac mam !! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|