Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5669 5670 5671 5672 5673 5674 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:23 pm

herubinek

thx rzeczywiscie przydatna rzecz...warto podac w godzinach szczytow zeby wszyscy o tym wiedzieli...
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:33 pm

Vykk
herubinek

thx rzeczywiscie przydatna rzecz...warto podac w godzinach szczytow zeby wszyscy o tym wiedzieli...

Nom... ale zostawiłem topic... to mysle że nibędzie problemu... .

Makaveli 2pac

MissTao
Crew

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:34 pm

Vykk
herubinek

mm.. niezupelnie... ^^ kliknijcie to jeszcze raz

i ze tak powiem: jak mozna uwierzyc w takie bajdy?... no offence xd
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:34 pm

herubinek
Vykk
herubinek

Nom... ale zostawiłem topic... to mysle że nibędzie problemu... .
w takim razie kazdy uzytkownik naszej gildii powinien zauwazyc go

Vykk

Vykk

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:37 pm

MissTao
Vykk
herubinek

mm.. niezupelnie... ^^ kliknijcie to jeszcze raz

i ze tak powiem: jak mozna uwierzyc w takie bajdy?... no offence xd

sa rozne wirusiki wierz mi i potrafia pospoc kompa sweatdrop raz mi nawet klastry na dysku sie uszkodzily na szczescie kumpel ofiarowal mi sowja pomoc ale byl problem sformatowal mi caly dysk calusi od a do z
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:43 pm

... eeee... stare xp sad surprised eek gonk stressed sweatdrop uff...

zapomnijcie... s**t... just forrr.... got it ok??? ... and zkasować to... I'm sooooo... sooo Łatwowierny and scared gonk

Makaveli 2pac

Vykk

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:49 pm

herubinek

zapomnijcie... s**t... just forrr.... got it ok??? ... and zkasować to... I'm sooooo... sooo Łatwowierny and scared gonk

wirus jest programem w liku wiec nie moze byc przeslany jako pojedynczy piksel ale jako program czy jakis zalacznik lub nawet link do stronki moze
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:52 pm

herubinek

nie wierz we wszystko co mowia 3nodding

Vykk: a czy ja twierdze ze wirusy nie istnieja? ^^ mowie tylko ze ta wiadomosc to falszywka, i to dosc nieudolnie podana xd brakuje tylko ostrzezen jak w starych listach lancuszkowych (jeszcze email nie byl wtedy w powszechnym uzyciu ^^): "pan P. rozeslal ten list, i w nastepnym miesiacu wygral samochod na loterii, a pani S. list wyrzucila, i juz na drugi dzien jej syn utopil sie w wannie!" blaugh blaugh blaugh

(a zmuszenie tego posta do 'wyslania sie' zajelo mi 10 minut... stressed durna Gaia... ide spac, paps wam ^^)

MissTao
Crew

Makaveli 2pac

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:55 pm

no narka
biggrin
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:55 pm

MissTao
herubinek

nie wierz we wszystko co mowia 3nodding

Vykk: a czy ja twierdze ze wirusy nie istnieja? ^^ mowie tylko ze ta wiadomosc to falszywka, i to dosc nieudolnie podana xd brakuje tylko ostrzezen jak w starych listach lancuszkowych (jeszcze email nie byl wtedy w powszechnym uzyciu ^^): "pan P. rozeslal ten list, i w nastepnym miesiacu wygral samochod na loterii, a pani S. list wyrzucila, i juz na drugi dzien jej syn utopil sie w wannie!" blaugh blaugh blaugh

(a zmuszenie tego posta do 'wyslania sie' zajelo mi 10 minut... stressed durna Gaia... ide spac, paps wam ^^)

apapa slodkich snow

Vykk

Vykk

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:59 pm

no to zostalismy sami...
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 3:00 pm

ok ja tesh lece nara tobie biggrin

Makaveli 2pac

Vykk

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 3:01 pm

herubinek
ok ja tesh lece nara tobie biggrin

narka ja te zaraz lece
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 10:44 pm

hejka 4laugh jest tu kto? sad ( oj chyba jeszcze wszyscy spia wink )

Delisa

Akiko Tamashii

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 11:00 pm

nyu?
wstawac szkoda dnia! 3nodding
ahh....na 12 do szkolki ^^ a o 10.30 z kolezanka do sklepu z ciuchami metalowymi i gotyckimi whee xd jejjj!!!!!!!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5669 5670 5671 5672 5673 5674 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games