|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:12 pm
Akiko Tamashii oj..przepraszam...dostalam przed chwila zawal xd pierwszy raz cos wygralam na gai!! crying 4k!!!!!! *ryczy ze szczescia* jaka ja jestem szczesliwa *szlocha*!!!!! gratulacje Akiko !!!!!! xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:12 pm
Solmir a! aa! aaa! aaaa! aaaaaaaaapsik!!!!!!!!!!!!! ups ma ktoś chusteczke? XD eee surprised na zdrowie*podaje mu olbrzymia chusteczke A4 gratulacje Akiko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:13 pm
Akiko Tamashii oj..przepraszam...dostalam przed chwila zawal xd pierwszy raz cos wygralam na gai!! crying 4k!!!!!! *ryczy ze szczescia* jaka ja jestem szczesliwa *szlocha*!!!!! grejtulejszyn whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:14 pm
Hee-chanX Akiko Tamashii oj..przepraszam...dostalam przed chwila zawal xd pierwszy raz cos wygralam na gai!! crying 4k!!!!!! *ryczy ze szczescia* jaka ja jestem szczesliwa *szlocha*!!!!! gratulacje Akiko !!!!!! xd xd xd xd xd thx crying ...to jest motywujace kiedy wiesz ze to co robisz komus sie podoba gonk crying *"kleczy" na podlodze i nadal ryczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Hee-chanX Akiko Tamashii oj..przepraszam...dostalam przed chwila zawal xd pierwszy raz cos wygralam na gai!! crying 4k!!!!!! *ryczy ze szczescia* jaka ja jestem szczesliwa *szlocha*!!!!! gratulacje Akiko !!!!!! xd xd xd xd xd thx crying ...to jest motywujace kiedy wiesz ze to co robisz komus sie podoba gonk crying *"kleczy" na podlodze i nadal ryczy* na czesc Akiko Hip Hip Hura Hip Hip Hura Hip Hip HUra Hura Hura!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kongratulejszyns Aki... a pochwalisz sie w czym i jak? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:16 pm
Akiko Tamashii Hee-chanX Akiko Tamashii oj..przepraszam...dostalam przed chwila zawal xd pierwszy raz cos wygralam na gai!! crying 4k!!!!!! *ryczy ze szczescia* jaka ja jestem szczesliwa *szlocha*!!!!! gratulacje Akiko !!!!!! xd xd xd xd xd thx crying ...to jest motywujace kiedy wiesz ze to co robisz komus sie podoba gonk crying *"kleczy" na podlodze i nadal ryczy* miuuu *kleczy kolo niej i przytula delikatnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:17 pm
Gratulacje Aki ^^
(hoho, zmiana imidżu razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:18 pm
Rynn the Vampire Gratulacje Aki ^^ (hoho, zmiana imidżu razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:18 pm
Rynn the Vampire Gratulacje Aki ^^ (hoho, zmiana imidżu razz ) O.o kompletna zmiana imidzu o.O fajnie wygladasz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:19 pm
[Blue Blood] Rynn the Vampire Gratulacje Aki ^^ (hoho, zmiana imidżu razz ) T__T No już dobrze już dobrze, tylko żartowałam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
no dobra musze juz znikac, kurcze jak ja sie ciesze ze net mi dziala xd *sciska wszystkich oprocz liska, ktorego caluje delikatnie w policzek i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire Gratulacje Aki ^^ (hoho, zmiana imidżu razz ) O.o kompletna zmiana imidzu o.O fajnie wygladasz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|