|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:04 pm
Zer0 nie trza whee ja sama zaplace!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:04 pm
zer0 co ty taki kasiasty jestes ? xd *wstaje i podchodzi do niego i obejmuje go* a mnie tez fundniesz mmm ? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:06 pm
Hee-chanX zer0 co ty taki kasiasty jestes ? xd *wstaje i podchodzi do niego i obejmuje go* a mnie tez fundniesz mmm ? wink blaugh ekhem kochanie ee tzn kochana sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Heero...a usunoles ten moj sklepik? :.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak wolisz Karina xd
Cholara , wreszcie część starego składu się zebrała , a ja już kończyć muszę... No nic to - żegnam wszystkich w imię zmian... *kiwa głową do Błękitnokrwistego i do Heeroxa , cmok w polliczek dziewczynam , w tym dwa dla Aki zeby nie zmieniała płci , i rozpad atomowy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:07 pm
Hee-chanX zer0 co ty taki kasiasty jestes ? xd *wstaje i podchodzi do niego i obejmuje go* a mnie tez fundniesz mmm ? wink blaugh Hee łapy przecz od Zer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:07 pm
Akiko Tamashii Heero...a usunoles ten moj sklepik? :. nie jeszcze istnieje ale juz nie mam zadnych zlecen ludzie o nim zapomnieli *podchodzi do Melani i zarzuca jej rece na szyje* kotku daj mi sie pobawic nie zawsze jest sie kobieta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:08 pm
Point.Zer0 Jak wolisz Karina xd Cholara , wreszcie część starego składu się zebrała , a ja już kończyć muszę... No nic to - żegnam wszystkich w imię zmian... *kiwa głową do Błękitnokrwistego i do Heeroxa , cmok w polliczek dziewczynam , w tym dwa dla Aki zeby nie zmieniała płci , i rozpad atomowy* papusie Zer0 sad 4laugh do zobaczonka!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:08 pm
Point.Zer0 Jak wolisz Karina xd Cholara , wreszcie część starego składu się zebrała , a ja już kończyć muszę... No nic to - żegnam wszystkich w imię zmian... *kiwa głową do Błękitnokrwistego i do Heeroxa , cmok w polliczek dziewczynam , w tym dwa dla Aki zeby nie zmieniała płci , i rozpad atomowy* buuu papapa paniczu Zer0 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:10 pm
narazie zer0 *spoglada na Karine* czy ja o czyms nie wiem zlotko ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:10 pm
Hee-chanX Akiko Tamashii Heero...a usunoles ten moj sklepik? :. nie jeszcze istnieje ale juz nie mam zadnych zlecen ludzie o nim zapomnieli *podchodzi do Melani i zarzuca jej rece na szyje* kotku daj mi sie pobawic nie zawsze jest sie kobieta blaugh kochanie, ale do czasu zmiany plci na wlasciwa nie ma zadnego przytulania blaugh *odsuwa sie i siada w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:11 pm
a! aa! aaa! aaaa! aaaaaaaaapsik!!!!!!!!!!!!! ups ma ktoś chusteczke? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:11 pm
oj..przepraszam...dostalam przed chwila zawal xd pierwszy raz cos wygralam na gai!! crying 4k!!!!!! *ryczy ze szczescia* jaka ja jestem szczesliwa *szlocha*!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:12 pm
Hee-chanX narazie zer0 *spoglada na Karine* czy ja o czyms nie wiem zlotko ? wink heh to nie to co myslisz blaugh jestesmy tylko dobrymi znajomymi whee Sol... prosze tu masz chusteczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|