|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:51 pm
Zer0: a co takiego zrobisz? blaugh ne ne ne
Hee-chan: mozna sie niezle ubawic przy takim czyms xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:52 pm
[Blue Blood] Moi drodzy... Rynncia wyslala mi ten link... prosze, jesli tylko mozecie, kliknijce na "spot telewizyjny"... no tak... wiedzialem, ze o czyms zapomnialem sweatdrop http://www.wwf.pl/reklamykamp.php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:52 pm
Akiko Tamashii Zer0: a co takiego zrobisz? blaugh ne ne ne Mam nadzieję ze nic nie będę musiał - a tak pozostajami prośby , błagania albo zmiana płci w ramach protestu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:53 pm
Czesc wszystkim*przytula kazdego mocno*jak milo widac same znajome twarze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:53 pm
Blue...co to za link..wyskakuje mi strona z WWF z zwierzakami O.o bidny Sol whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:54 pm
Melania Moon Czesc wszystkim*przytula kazdego mocno*jak milo widac same znajome twarze xd Wreszcie dziala ? xd Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Moi drodzy... Rynncia wyslala mi ten link... prosze, jesli tylko mozecie, kliknijce na "spot telewizyjny"... ktory link??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Phah, jakaś carmen electra to się nawet do mnie nie umywa, poza tym i tak by cię nie chciała stare ( gonk no nie moja wina, że tak nie wyglądam!!! Nie moja!!! gonk ) Y___Y Ehh.. *przytula* Rynnciu, za bardzo bierzesz takie zarty do siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to prawda Aki smile
hey kochanie *tuli Melanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:55 pm
Point.Zer0 Melania Moon Czesc wszystkim*przytula kazdego mocno*jak milo widac same znajome twarze xd Wreszcie dziala ? xd Witaj no wreszcie witam panicza Zer0 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Czesc wszystkim*przytula kazdego mocno*jak milo widac same znajome twarze xd witaj znoow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Blue...co to za link..wyskakuje mi strona z WWF z zwierzakami O.o bidny Sol whee >Bo to JEST strona ze zwierzaczkami gonk ściągnij sobie trzeci plik od góry (na obrazek i zapisz jako) i obejrzyj..miałam fragment tego plakatu przez jakiś czas w pokoju.. T___T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Czesc wszystkim*przytula kazdego mocno*jak milo widac same znajome twarze xd witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:56 pm
Melania Moon Point.Zer0 Melania Moon Czesc wszystkim*przytula kazdego mocno*jak milo widac same znajome twarze xd Wreszcie dziala ? xd Witaj no wreszcie witam panicza Zer0 xd *spoglada z usmiechem* A starego Kage nie przywitasz? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|