|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:45 pm
Rynn the Vampire [Blue Blood] Hee-chanX *wchodzi powoli przeciagajac sie* czesc wszystkim Czesc Hee...aaaaa.... zaraz eek *mac mac* Czy to mieciutkie to twoje piersi? *tak samo zalosny jak dziadek w DB* Jakaś moda na zmienianie płci... podobno byl jakis konkurski takmowil beewolf i za zmiane plci nawet kase dostawali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:46 pm
Hee-chanX Akiko Tamashii Hee-chanX *wchodzi powoli przeciagajac sie* czesc wszystkim Heero!!!*przytula* jak ja cie dawno nie widzialam crying *przytula mocno* czesc Aki jak ja sie ciesze ze cie widze biggrin Solmir czemu sie nie polozysz jak jestes chory ? smile tak Blue biggrin bo tu cieplej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX Rynn the Vampire [Blue Blood] Hee-chanX *wchodzi powoli przeciagajac sie* czesc wszystkim Czesc Hee...aaaaa.... zaraz eek *mac mac* Czy to mieciutkie to twoje piersi? *tak samo zalosny jak dziadek w DB* Jakaś moda na zmienianie płci... *wzdryga sie* akcja na Playboy mansion jesli wytrzyma sie tak do swiat to wygra sie 200 g 200g? to po co sie w to bawisz <:] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Ja tam nie zamierzam zmieniać " tego co mam " sweatdrop ja tesh sweatdrop I barzo dobrze xd - Aki , ciebie też bardzo prosze o pozostanie w takiej postaci wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:47 pm
Akiko Tamashii Hee-chanX Rynn the Vampire [Blue Blood] Hee-chanX *wchodzi powoli przeciagajac sie* czesc wszystkim Czesc Hee...aaaaa.... zaraz eek *mac mac* Czy to mieciutkie to twoje piersi? *tak samo zalosny jak dziadek w DB* Jakaś moda na zmienianie płci... *wzdryga sie* akcja na Playboy mansion jesli wytrzyma sie tak do swiat to wygra sie 200 g 200g? to po co sie w to bawisz <:] blaugh bo jest zabawnie widziec jak wszyscy pozmieniali plec razz pozatym niektorzy wygladaja lepiej niektorzy gorzej mnie tam to nie przeszkadza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:47 pm
Miss_Karina O.o eee...niema za co przepraszac ^^'to ja moze lepiej sie odwroce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:48 pm
No to przynieść i herbatę ? *odbija siłą Lorenza mały piorun*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:49 pm
Point.Zer0 No to przynieść i herbatę ? *odbija siłą Lorenza mały piorun* hm...albo chleb z czosnkiem? pomaga whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Ja tam nie zamierzam zmieniać " tego co mam " sweatdrop ja tesh sweatdrop I barzo dobrze xd - Aki , ciebie też bardzo prosze o pozostanie w takiej postaci wink xd *chichocze* ciekawe co by bylo jakbym przyszla tu jako chlopiec i o innym nicku xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Ja tam nie zamierzam zmieniać " tego co mam " sweatdrop ja tesh sweatdrop I barzo dobrze xd - Aki , ciebie też bardzo prosze o pozostanie w takiej postaci wink xd *chichocze* ciekawe co by bylo jakbym przyszla tu jako chlopiec i o innym nicku xd whee O nie , zrobięwszystko żeby takiemu czemuś zapobiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:50 pm
*smieje sie i siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moi drodzy... Rynncia wyslala mi ten link... prosze, jesli tylko mozecie, kliknijce na "spot telewizyjny"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 No to przynieść i herbatę ? *odbija siłą Lorenza mały piorun* hm...albo chleb z czosnkiem? pomaga whee WIEM ! MOŻNA SPRÓBOWAĆ URANU WZBOGACONEGO biggrin *idzie do swojego portalu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Phah, jakaś carmen electra to się nawet do mnie nie umywa, poza tym i tak by cię nie chciała stare ( gonk no nie moja wina, że tak nie wyglądam!!! Nie moja!!! gonk )
Y___Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No to przynieść i herbatę ? *odbija siłą Lorenza mały piorun* dzieki,bede wdzieczny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|