|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:30 pm
Point.Zer0 Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd o nie nie...zle mnie zrozumiales!!! my dla innych jestesmy nienormalni ale dla siebie jestesmy normalni :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:31 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd o nie nie...zle mnie zrozumiales!!! my dla innych jestesmy nienormalni ale dla siebie jestesmy normalni :] wlasnie tak, Aki!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:32 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd o nie nie...zle mnie zrozumiales!!! my dla innych jestesmy nienormalni ale dla siebie jestesmy normalni :] No... wink Powiedzmy że w około 75% to się zgadza , choć mógłbym w tym miejscu polemizować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:32 pm
Miss_Karina Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd o nie nie...zle mnie zrozumiales!!! my dla innych jestesmy nienormalni ale dla siebie jestesmy normalni :] wlasnie tak, Aki!!! xd Czesc Kari... *spoglada na Zero i pokazuje na Akiko* To jak? Ty za rece, ja za nogi i w kaftanik? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:33 pm
< wyszedł w koncu zapinajac sie szczelnie zmarzniety> zimno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:34 pm
[Blue Blood] Miss_Karina Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd o nie nie...zle mnie zrozumiales!!! my dla innych jestesmy nienormalni ale dla siebie jestesmy normalni :] wlasnie tak, Aki!!! xd Czesc Kari... *spoglada na Zero i pokazuje na Akiko* To jak? Ty za rece, ja za nogi i w kaftanik? xd Nieee... to nie będzei konieczne - Akiko miła dziewczyna , nie chcę zwichrować jej psychiki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Czesc Kari... *spoglada na Zero i pokazuje na Akiko* To jak? Ty za rece, ja za nogi i w kaftanik? xd eek eek !!!! Sol - zimno ci? ^^ i jak? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd o nie nie...zle mnie zrozumiales!!! my dla innych jestesmy nienormalni ale dla siebie jestesmy normalni :] No... wink Powiedzmy że w około 75% to się zgadza , choć mógłbym w tym miejscu polemizować xd oj...polemizuj polemizuj :* maruda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:35 pm
hejka wszystkim wrocilem tylko jeszcze nie weim na jak dlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:36 pm
Akiko Tamashii oj...polemizuj polemizuj :* maruda blaugh Ja maruda , ja ? a kto mówi że.. a, nieważne , bo będzie że naprawdę jestem maruda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:37 pm
ja? mila dziewczynka? dobrze ze mnie nie znasz w realu xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina [Blue Blood] Czesc Kari... *spoglada na Zero i pokazuje na Akiko* To jak? Ty za rece, ja za nogi i w kaftanik? xd eek eek !!!! Sol - zimno ci? ^^ i jak? ^^ O.o dzieki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi powoli przeciagajac sie* czesc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:38 pm
Witaj Vykk xd
Witaj HeeroX
Akiko - może i nie znam , ale dla mnie zawsze byłaś miła xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:38 pm
Point.Zer0 Akiko Tamashii oj...polemizuj polemizuj :* maruda blaugh Ja maruda , ja ? a kto mówi że.. a, nieważne , bo będzie że naprawdę jestem maruda xd naaaaa!!! maruda!!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|