|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:15 pm
No i widzicie ? Yaoi to samo zło , przez rozmowę o nich milczycie ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:15 pm
uciekam .. pozniej skonczymy gadac o yaoicach razz razz razz
baj baj baj
*ucieka do pokoju swego jakby sie paliło*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:17 pm
wywlok666 uciekam .. pozniej skonczymy gadac o yaoicach razz razz razz baj baj baj *ucieka do pokoju swego jakby sie paliło* Na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:17 pm
[Blue Blood] wywlok666 hmmmmmmmmmmm ? jaką listę ? Liste ludzi ogladajacych Yaoi, czy jak ktos woli - calujacych, sciskajacych sie, wyuzdanych i wynaturzonych mezczyzn z pewnym zboczeniem... ale tolerancja musi byc panowie, ja wam to mowie xd blaugh jasne..faceci to wola calujace sie dziewczyny (i niektore dziewczyny tez stare zygac mi sie chce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:19 pm
Akiko Tamashii [Blue Blood] wywlok666 hmmmmmmmmmmm ? jaką listę ? Liste ludzi ogladajacych Yaoi, czy jak ktos woli - calujacych, sciskajacych sie, wyuzdanych i wynaturzonych mezczyzn z pewnym zboczeniem... ale tolerancja musi byc panowie, ja wam to mowie xd blaugh jasne..faceni do wola calujace sie dziewczyny (i niektore dziewczyny tez stare zygac mi sie chce) Mrrr.. zdecydowanie tak, ale tylko jezeli chodzi o sex, bo jakbym mial chodzic z jakas Bi, to bym musialbyc podwojnie zazdrosny... zreszta, fajnie tak mowic do dziewczyny "patrz jaki towar idzie, jaka pupciaaa.. " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii [Blue Blood] wywlok666 hmmmmmmmmmmm ? jaką listę ? Liste ludzi ogladajacych Yaoi, czy jak ktos woli - calujacych, sciskajacych sie, wyuzdanych i wynaturzonych mezczyzn z pewnym zboczeniem... ale tolerancja musi byc panowie, ja wam to mowie xd blaugh jasne..faceni do wola calujace sie dziewczyny (i niektore dziewczyny tez stare zygac mi sie chce) No a co my biedni mamy myśleć o całujacych się *mdli go* facetach ? Jeszcze się zamknę w sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:22 pm
Wtedy okazuje się, że to cudowne światło na końcu twojego tunelu, które koi twój ból, to tylko pociąg towarowy zmierzający w twoim kierunku Wtedy okazuje się, że to cudowne światło na końcu twojego tunelu, które koi twój ból, to tylko pociąg towarowy zmierzający w twoim kierunku On zmierza w twoim kierunku a tak to cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:23 pm
no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:25 pm
Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni ee... dwa... jeden w pamieci... eee.. ja juz sie gubie.. no, ale masz racje, dwie panienki lepsze niz jedna wink Chyba ze mowimy o mojej Rynni - w takim przypadku nawet 5 jej nie dorowna.. no, chyba ze beda to klony Carmen Electry razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:27 pm
Akiko Tamashii no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:29 pm
[Blue Blood] Chyba ze mowimy o mojej Rynni - w Coś mi się wydaje że już Cie ktoś - zarówno w realu jak i na Gai xd Wątpię by Rynn odspąpiła Kage'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|