Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5659 5660 5661 5662 5663 5664 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:15 pm

No i widzicie ? Yaoi to samo zło , przez rozmowę o nich milczycie ! scream
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:15 pm

uciekam .. pozniej skonczymy gadac o yaoicach razz razz razz

baj baj baj

*ucieka do pokoju swego jakby sie paliło*

wywlok666

PointZer0

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:17 pm

wywlok666
uciekam .. pozniej skonczymy gadac o yaoicach razz razz razz

baj baj baj

*ucieka do pokoju swego jakby sie paliło*

Na razie
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:17 pm

[Blue Blood]
wywlok666

hmmmmmmmmmmm ? jaką listę ?

Liste ludzi ogladajacych Yaoi, czy jak ktos woli - calujacych, sciskajacych sie, wyuzdanych i wynaturzonych mezczyzn z pewnym zboczeniem... ale tolerancja musi byc panowie, ja wam to mowie xd
blaugh jasne..faceci to wola calujace sie dziewczyny (i niektore dziewczyny tez stare zygac mi sie chce)

Akiko Tamashii

[Blue Blood]

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:19 pm

Akiko Tamashii
[Blue Blood]
wywlok666

Liste ludzi ogladajacych Yaoi, czy jak ktos woli - calujacych, sciskajacych sie, wyuzdanych i wynaturzonych mezczyzn z pewnym zboczeniem... ale tolerancja musi byc panowie, ja wam to mowie xd
blaugh jasne..faceni do wola calujace sie dziewczyny (i niektore dziewczyny tez stare zygac mi sie chce)

Mrrr.. zdecydowanie tak, ale tylko jezeli chodzi o sex, bo jakbym mial chodzic z jakas Bi, to bym musialbyc podwojnie zazdrosny... zreszta, fajnie tak mowic do dziewczyny "patrz jaki towar idzie, jaka pupciaaa.. " xd

Akiko Tamashii
[Blue Blood]
wywlok666

blaugh jasne..faceni do wola calujace sie dziewczyny (i niektore dziewczyny tez stare zygac mi sie chce)

No a co my biedni mamy myśleć o całujacych się *mdli go* facetach ?
Jeszcze się zamknę w sobie...

PointZer0

Miss_Karina

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:21 pm

PointZer0

Uriell Angel of Death

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:22 pm

Wtedy okazuje się, że to cudowne światło na końcu twojego tunelu, które koi twój ból, to tylko pociąg towarowy zmierzający w twoim kierunku
Wtedy okazuje się, że to cudowne światło na końcu twojego tunelu, które koi twój ból, to tylko pociąg towarowy zmierzający w twoim kierunku
On zmierza w twoim kierunku
a tak to cze
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:23 pm

no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni

Akiko Tamashii

PointZer0

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:23 pm

Witaj Serafin xd
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:24 pm

Akiko Tamashii

[Blue Blood]

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:25 pm

Akiko Tamashii
no widzicie ...dziewczyny wola yaoi bo wola facetow, a chlopcy lubia yuri bo wola dziewczynki a wszyscy wiedza ze 2 facetow/dziewczyny sa lepsi/lepsze od 1 xd blaugh whee wiec jestesmy normalni

ee... dwa... jeden w pamieci... eee.. ja juz sie gubie.. no, ale masz racje, dwie panienki lepsze niz jedna wink Chyba ze mowimy o mojej Rynni - w takim przypadku nawet 5 jej nie dorowna.. no, chyba ze beda to klony Carmen Electry razz
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:27 pm

Akiko Tamashii

My ? normalni ? to gdzie sie podziali prawdziwi Gaiowicze ? xd

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 12:29 pm

[Blue Blood]
Chyba ze mowimy o mojej Rynni - w

Coś mi się wydaje że już Cie ktoś - zarówno w realu jak i na Gai xd
Wątpię by Rynn odspąpiła Kage'a
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5659 5660 5661 5662 5663 5664 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games