|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:04 pm
*Wchodzi bez pukania i siada przy Rynn* Witam dzieci wink Zero... narysowales zaaaaaaaajeefajny rysunek (ten ostatni) eek Kongratulejszyns
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:07 pm
[Blue Blood] *Wchodzi bez pukania i siada przy Rynn* Witam dzieci wink Zero... narysowales zaaaaaaaajeefajny rysunek (ten ostatni) eek Kongratulejszyns czeeeeesc...a jakiii rysuuunekk~ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:09 pm
Point.Zer0 Witaj Blue Blood , thx za uwagę xd Jakieś wady oprniezagospodarowanej płaszczyzny rysunku ?> A jakze, myslales ze bez subtelnej krytyki sie obedzie? wink Wszystko jest ok, poza jakoscia "skanu" razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:10 pm
wywlok666 Akiko Tamashii Point.Zer0 No i co taka cisza zn�w - wyłączyć te Yaoice i Yuri scream xd blaugh xd ja nie moge czytac yaoicow teraz bo za mna siedzi brachol , a jak zobaczy ze czytam yaoice to odrazu mi zaglada przez ramie i czyta na glos sweatdrop XDDDD moj sie bulwersuje na yaoice .... >.< nie powiem juz nawet o reakcji reszty rodziny ... a mam takie fajne teraz filmiki ...... O.O xd xd xd jakie~??? whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:10 pm
wywlok666 Akiko Tamashii Point.Zer0 No i co taka cisza zn wyłączyć te Yaoice i Yuri scream xd blaugh xd ja nie moge czytac yaoicow teraz bo za mna siedzi brachol , a jak zobaczy ze czytam yaoice to odrazu mi zaglada przez ramie i czyta na glos sweatdrop XDDDD moj sie bulwersuje na yaoice .... >.< nie powiem juz nawet o reakcji reszty rodziny ... a mam takie fajne teraz filmiki ...... O.O xd xd xd eek ...eeee.... taaaaak... no to mamy kolejnego na liste xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:11 pm
Nie nooo... wywołałem wilka z lasu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:12 pm
Boku no sexual harusamentu , Fake, Enzai i jeszcze cos tam było ale nie pamietam .. no i dostałam duuuuuuużo skanów mangi dojinów dzisiaj ... równie yaoicowych głównie XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:13 pm
[Blue Blood] wywlok666 Akiko Tamashii Point.Zer0 No i co taka cisza zn wyłączyć te Yaoice i Yuri scream xd blaugh xd ja nie moge czytac yaoicow teraz bo za mna siedzi brachol , a jak zobaczy ze czytam yaoice to odrazu mi zaglada przez ramie i czyta na glos sweatdrop XDDDD moj sie bulwersuje na yaoice .... >.< nie powiem juz nawet o reakcji reszty rodziny ... a mam takie fajne teraz filmiki ...... O.O xd xd xd eek ...eeee.... taaaaak... no to mamy kolejnego na liste xd xp hmmmmmmmmmmm ? jaką listę ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:15 pm
wywlok666 hmmmmmmmmmmm ? jaką listę ? Liste ludzi ogladajacych Yaoi, czy jak ktos woli - calujacych, sciskajacych sie, wyuzdanych i wynaturzonych mezczyzn z pewnym zboczeniem... ale tolerancja musi byc panowie, ja wam to mowie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|