|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:52 am
Point.Zer0 Ech... zaczynam mieć dosć tej zabawy... *błękitne pole pęka na dwie części i ulega rozerwaniu * Rynncia Karina , dajcie spokój.. *blednie z rzeczywistości*
Auć..trzeba było zejść z Kariną....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:53 am
Rynn the Vampire Point.Zer0 Ech... zaczynam mieć dosć tej zabawy... *błękitne pole pęka na dwie części i ulega rozerwaniu * Rynncia Karina , dajcie spokój.. *blednie z rzeczywistości*
Auć..trzeba było zejść z Kariną....Toć mówiłem żebyś puściła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:55 am
Point.Zer0 Rynn the Vampire Point.Zer0 Ech... zaczynam mieć dosć tej zabawy... *błękitne pole pęka na dwie części i ulega rozerwaniu * Rynncia Karina , dajcie spokój.. *blednie z rzeczywistości*
Auć..trzeba było zejść z Kariną....Toć mówiłem żebyś puściła xd No dobra, moja wina....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:56 am
Nooo , toż to nasza urocza artystka gildiowa wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:00 pm
Żegnam xd *materializuje się w polowie w ścianie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Nooo , toż to nasza urocza artystka gildiowa wink xd tiaa jestem zdolowana.....jestem redaktorem odpowiedzialnym za szate graficzna strony oraz skladaczem gazetki szkolnej.....ale to nic...ale jak zobaczylam materialy to sie zdolowalam, ...nic dziwnego ze gazetki prawie nikt nie kupuje ^^""""""" poco oni pisza o muzeach o fraszkach....przeciez to mlodzikow nie interesuje! ^^""""""""" ja rozumiem o subkulturach :] ale reszta... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:01 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Nooo , toż to nasza urocza artystka gildiowa wink xd tiaa jestem zdolowana.....jestem redaktorem odpowiedzialnym za szate graficzna strony oraz skladaczem gazetki szkolnej.....ale to nic...ale jak zobaczylam materialy to sie zdolowalam, ...nic dziwnego ze gazetki prawie nikt nie kupuje ^^""""""" poco oni pisza o muzeach o fraszkach....przeciez to mlodzikow nie interesuje! ^^""""""""" ja rozumiem o subkulturach :] ale reszta... sweatdrop Cieżki kawałek sweatdrop Służę pomocą między kuciem Matmy a wOS'u xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|