|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:39 am
Point.Zer0 Miss_Karina Rynn the Vampire Point.Zer0 Nie Rynn , thx - nie chcężadnej pomocy , taki już jestem wink ehh...no i skąd ja wiedziałam że to powiesz... whee No jasne , powtarzam - psychiki nie sprostujecie gazetą... * teleportuje sięna sufit i staje na nim*
...pieprzona grawitacja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:40 am
Lorak uwazaj bo sobie biale ciuchy pobrudzisz na szczescie mam inteligentne ubranie ktore znika kiedy ma sie pobrudzic :cD hejko Uber ;c) Karinka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:42 am
Solmir Lorak uwazaj bo sobie biale ciuchy pobrudzisz na szczescie mam inteligentne ubranie ktore znika kiedy ma sie pobrudzic :cD hejko Uber ;c) Karinka wink oooo dziekuje 4laugh sliczny jest whee
Zer0- tylko nie zrob czegos zlego Rynn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:45 am
musze juz konczyc sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:46 am
Delisa musze juz konczyc sad papatki Na razie delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Rynn the Vampire
...pieprzona grawitacja..Może być wykożystana na r80;ne sposoby - na przykład skoncentrowana wok22; osoby albo przedmioty wbijajacego pazurki w mręgosłup , implodując ją... twisted sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Solmir Lorak uwazaj bo sobie biale ciuchy pobrudzisz na szczescie mam inteligentne ubranie ktore znika kiedy ma sie pobrudzic :cD hejko Uber ;c) Karinka wink oooo dziekuje 4laugh sliczny jest whee
^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:47 am
*Zero zostaje otoczony błekitna poswiata* wspominalem, ze koty nie lubia panoszacych sie promieni gamma?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:47 am
Point.Zer0 Miss_Karina Zer0- tylko nie zrob czegos zlego Rynn Jakże bym śmiał *oczy zaczynają błyskać radioaktywnym , r80;nokolorowym światłem* ehhh... dzieci... Rynn chcesz zejsc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:50 am
Ech... zaczynam mieć dosć tej zabawy... *błękitne pole pęka na dwie części i ulega rozerwaniu * Rynncia Karina , dajcie spokój..
*blednie z rzeczywistości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:50 am
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Zer0- tylko nie zrob czegos zlego Rynn Jakże bym śmiał *oczy zaczynają błyskać radioaktywnym , r80;nokolorowym światłem* ehhh... dzieci... Rynn chcesz zejsc? Nie nie, mnie tu dobrze sweatdrop Bawię się w nietoperza...Albo..w...e..przyssawkę...taką...pluskwę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|