|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:30 am
Rynn the Vampire tnij cytaty Lorak 3nodding Zero, ile plaszcz oficerski kosztuje? W trzy i trochę o ile pamiętam..może jakiś quest? Wszyscy pomożemy 3nodding Cześć Karinka ^_^ hejka Rynn 4laugh super pomysl whee a oto ja blaugh (ostrzegam ze zle wychodze na zdjeciach ninja ) http://img.photobucket.com/albums/v284/delisa1992/DSCN3623.jpg[Nie rozciagać strony, zmieniłem na link, BeeWolf]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:31 am
Del slicznia jestes whee tylko zmniejsz foto, bo rozciaga strone sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:31 am
Ja was bardzo proszę , Wy tu już nic nie kombinujcie bo mnie jeszcze zbanują sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:32 am
Point.Zer0 Ja was bardzo proszę , Wy tu już nic nie kombinujcie bo mnie jeszcze zbanują sweatdrop nie zbanuja ciebie whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Rynn the Vampire tnij cytaty Lorak 3nodding Zero, ile plaszcz oficerski kosztuje? W trzy i trochę o ile pamiętam..może jakiś quest? Wszyscy pomożemy 3nodding Cześć Karinka ^_^ hejka Rynn 4laugh super pomysl whee a oto ja blaugh (ostrzegam ze zle wychodze na zdjeciach ninja ) "obrazek" |_| fajne oczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Nie Rynn , thx - nie chcężadnej pomocy , taki już jestem wink ehh...no i skąd ja wiedziałam że to powiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CZesc Zero Pozdrowienia z krainy Wielkokalibrowych karabinow snajperskich, Szrapneli i czle reszt sprzetu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:34 am
Rynn the Vampire Point.Zer0 Nie Rynn , thx - nie chcężadnej pomocy , taki już jestem wink ehh...no i skąd ja wiedziałam że to powiesz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:35 am
Telandrel CZesc Zero Pozdrowienia z krainy Wielkokalibrowych karabinow snajperskich, Szrapneli i czle reszt sprzetu wdzięczność i powitania śle posłaniec z krainy zakazanych , odpalanych kontaktowo nowoczesnych mieczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:36 am
Miss_Karina Del slicznia jestes whee tylko zmniejsz foto, bo rozciaga strone sweatdrop 0.o dziekuje whee (zdjecie zrobione w pokoju mojego brata ^^) zaraz musze leciec sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:36 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Point.Zer0 Nie Rynn , thx - nie chcężadnej pomocy , taki już jestem wink ehh...no i skąd ja wiedziałam że to powiesz... whee No jasne , powtarzam - psychiki nie sprostujecie gazetą... * teleportuje sięna sufit i staje na nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|