|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:15 am
hejka tym co przyszli 4laugh a szczegolnie hejka Zer0 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:16 am
Lorak Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich Hej Point a Ty ciągle paradujesz w tych Bokserkach A co mam robić z 2000 golda ? sweatdrop Moge i bez nich ( ku uciesze części publiki damskiej )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich zerooś ty perwersie redface .. ubiesh sie xd *przytuuuulas* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich Zer0!!! 4laugh czesc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:17 am
Lethiel Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich zerooś ty perwersie redface .. ubiesh sie xd *przytuuuulas* witaj whee Perwers , perwers... Jak uzbieram na ciuchy to je kupię stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przytuuuuuuuuuuuuuulas* whee whee whee witaj blaugh 'przytula i całuje' hej zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lorak Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich Hej Point a Ty ciągle paradujesz w tych Bokserkach A co mam robić z 2000 golda ? sweatdrop Moge i bez nich ( ku uciesze części publiki damskiej ) Jak chcesz to zarzuce Ci jakieś ciuchy tylko się ubierz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:18 am
Miss_Karina Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich Zer0!!! 4laugh czesc whee *jeb na glebę* no tak xd Witaj Karina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:18 am
Point.Zer0 Lethiel *przytuuuulas* witaj whee Perwers , perwers... Jak uzbieram na ciuchy to je kupię stare No ubierz się ja mam prawo tylko chodzic w gatkach w Serduszka to moja Stajla wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:19 am
Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich zerooś ty perwersie redface .. ubiesh sie xd *przytuuuulas* witaj whee Perwers , perwers... Jak uzbieram na ciuchy to je kupię stare nie nie stareooj na mnie sad .. tylko zartowalam.. *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Point.Zer0 Lorak Point.Zer0 " I live... Again... " Jakby to Caleb powiedział xd Witam wszystkich Hej Point a Ty ciągle paradujesz w tych Bokserkach A co mam robić z 2000 golda ? sweatdrop Moge i bez nich ( ku uciesze części publiki damskiej ) Jak chcesz to zarzuce Ci jakieś ciuchy tylko się ubierz Nie , thx - jak uzbieram kasę to kupię znów ulubiony płaszcz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Point.Zer0 Lethiel *przytuuuulas* witaj whee Perwers , perwers... Jak uzbieram na ciuchy to je kupię stare No ubierz się ja mam prawo tylko chodzic w gatkach w Serduszka to moja Stajla wink xd No tez prawda pierwszy byl Bee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:20 am
Bee - potrakeuj to jako trybut dla Ciebie xd
Jak na Ciebie sięmożna giewac Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Nie , thx - jak uzbieram kasę to kupię znów ulubiony płaszcz. Eksybicjonista eek hehehehe xd [Skracac cytaty BeeWolf] sora moj blad to juz sie nie powturzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich. Nie ma ktoś tanio listu do opchnięcia? Funduszy brakuje 3nodding Witaj Zero 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|