|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:24 am
hejos*podchodzi, zastanawia sie... przytulic czy nie... przytulic^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:25 am
cze melania 3nodding pa melania sweatdrop cze delisa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:29 am
dziwnie ze o tej porze malo ludu jest :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:30 am
Melania Moon no ale niestety musze juz isc bo nawet sie nie spodziewalam ze mi net ruszy papapa wszystkim papusiunie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:33 am
yupi zobaczcie co mam... blaugh co sadzicie o mojej zmianie w avatarku???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
say, mozesz mi podac link do forum, gdzie jest lista przedmiotoow z cena? sweatdrop ja gdzies zgubilam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina dziwnie ze o tej porze malo ludu jest :3 karinka.... *zanosi sie placzem* nie rob mi smaka na kawusie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:34 am
Vykk yupi zobaczcie co mam... blaugh co sadzicie o mojej zmianie w avatarku??? Yeeeeeeeah odlot.... ile dałeś???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:36 am
Miho_14 Miss_Karina dziwnie ze o tej porze malo ludu jest :3 karinka.... *zanosi sie placzem* nie rob mi smaka na kawusie......... O.o czemu? ja lubie kawunie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:38 am
Miss_Karina Miho_14 Miss_Karina dziwnie ze o tej porze malo ludu jest :3 karinka.... *zanosi sie placzem* nie rob mi smaka na kawusie......... O.o czemu? ja lubie kawunie whee ja tez.... i mam tera wielka ochote na nia...ale jesli pojde ja sobie zrobic to juz tu nie wroce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:40 am
Christoff_Gangrell Vykk yupi zobaczcie co mam... blaugh co sadzicie o mojej zmianie w avatarku??? Yeeeeeeeah odlot.... ile dałeś??? 4200 jest jeszcze chyba 2 w tej samej cenie ale za kilkanascie min sie konczy licytacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:42 am
Vykk yupi zobaczcie co mam... blaugh co sadzicie o mojej zmianie w avatarku??? super whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:42 am
Miho_14 Miss_Karina Miho_14 Miss_Karina dziwnie ze o tej porze malo ludu jest :3 karinka.... *zanosi sie placzem* nie rob mi smaka na kawusie......... O.o czemu? ja lubie kawunie whee ja tez.... i mam tera wielka ochote na nia...ale jesli pojde ja sobie zrobic to juz tu nie wroce... pseplasam blaugh whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:44 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk yupi zobaczcie co mam... blaugh co sadzicie o mojej zmianie w avatarku??? Yeeeeeeeah odlot.... ile dałeś??? 4200 jest jeszcze chyba 2 w tej samej cenie ale za kilkanascie min sie konczy licytacja dzięki za info zastanowie sie jeszce nd kupnem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|