|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:40 am
Dzieje sie cosik ciekawego ninja ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:46 am
Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:48 am
Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:53 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja nom.... ludzie wioem ze to torche glupio wyglada sweatdrop ale porzyczcie mi 120 golda...please!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:55 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja nom.... ludzie wioem ze to torche glupio wyglada sweatdrop ale porzyczcie mi 120 golda...please!! no eweentualnie moge......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:55 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja ano malo... i w ogole tak jakos cicho ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:59 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja nom.... ludzie wioem ze to torche glupio wyglada sweatdrop ale porzyczcie mi 120 golda...please!! no eweentualnie moge...... wystarczy mi 100 nie dlugo bym ci oddal..bo mi znowu list buchna sprzed nosa jak poprszednio z tym ze na tamtym bardziej mi zalezalo...oki wielkie thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:02 am
Miho_14 Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja ano malo... i w ogole tak jakos cicho .... to moze jakis temacik do rozmow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:05 am
Vykk Miho_14 Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Dzieje sie cosik ciekawego ninja ??? wlasciwie nic Coś mało ludu chyba...... ninja ano malo... i w ogole tak jakos cicho .... to moze jakis temacik do rozmow?? jakos nic mi do glowy nie przychodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:06 am
czescik wam... xp >wybaczcie... mialam dzisiaj prezentacje koncowa z podstaw projektowania i troche mnie to wykonczylo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:07 am
Miss_Karina czescik wam... xp >wybaczcie... mialam dzisiaj prezentacje koncowa z podstaw projektowania i troche mnie to wykonczylo sweatdrop bidocysko *glasku glasku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:07 am
Miss_Karina czescik wam... xp >wybaczcie... mialam dzisiaj prezentacje koncowa z podstaw projektowania i troche mnie to wykonczylo sweatdrop hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|