|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:20 am
*pojawia sie na chwile*
info dla oczekujacych na przyjecie do gildii (a jest juz spora kolejka ^^): w tej chwili w systemie jest jakis blad, ktory nie pozwala na przyjmowanie nowych czlonkow sad jak tylko go naprawia, wasze zgloszenia zostana rozpatrzone (miejmy nadzieje ze pozytywnie xd )
*i znika, bo Gaia moze dzis doprowadzic do szalu... stressed *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:22 am
luksiak LUBISZ SPORT JEŻZISZ NA ROWEŻE lusiak nei obraz sie ale to nie jest czat...jesli chodzi a jakkies pierdoly to proponuje PM... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:26 am
MissTao *pojawia sie na chwile* info dla oczekujacych na przyjecie do gildii (a jest juz spora kolejka ^^): w tej chwili w systemie jest jakis blad, ktory nie pozwala na przyjmowanie nowych czlonkow sad jak tylko go naprawia, wasze zgloszenia zostana rozpatrzone (miejmy nadzieje ze pozytywnie xd )*i znika, bo Gaia moze dzis doprowadzic do szalu... stressed * ciezko z ta gaia...mam pytko...czy pod wszystkimi przegladarkami i-netowymi dziala gaia tak samo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:41 am
hejka*wielki przytul na przywitanie...co tam slychac u ciebie??*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:59 am
mam pytanko... przy zakup[ie listu mozna sobie wybrac jaki sie chce przedmiocik czy dostaje sie go losowo z 2?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:02 am
Vykk mam pytanko... przy zakup[ie listu mozna sobie wybrac jaki sie chce przedmiocik czy dostaje sie go losowo z 2? wybierasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:04 am
Sayokun Vykk mam pytanko... przy zakup[ie listu mozna sobie wybrac jaki sie chce przedmiocik czy dostaje sie go losowo z 2? wybierasz 3nodding thx w takim razie chyab sobie kupie liscik... hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:13 am
buuu crying brakuje mi 900 golda...a lisick ten jest super tani i boje sie czy mi go ktos nie sprzatnie sprzed nosa...ma ktos porzyczyc cokolwiek??oddam jak tylko bede mial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:21 am
Vykk buuu crying brakuje mi 900 golda...a lisick ten jest super tani i boje sie czy mi go ktos nie sprzatnie sprzed nosa...ma ktos porzyczyc cokolwiek??oddam jak tylko bede mial -_- ja właśnie kupiłem zamknniętego lettera mam 269 golda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|