|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:12 am
Prinee Vykk Prinee posty mi sie nie chca dodawac gonk mnie wyskoczyl blad jakis i myslalem ze nie zostal zamieszczony a jednak razz ale mi sie pojawia ze post niedodany zebym go dodala pozniej ze niby za czesto pisze :/ i musze klikac z 15 razy submit zeby sie dodało ! i nawet nie moge dac spodni do marketplace ! a wydalam na to 1000g :/ tez mam czasem takie problemy...ale wtedy po jakichs 1-2minutach wchodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:21 am
nie można porozmawiać o czymś pszyjamniejszym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:23 am
Prinee same problemy ^^ na dodatek nie wiem czy mnie wkacu przyjeli do tej gildii czy nie czy wogole doszlo to moje zgloszenie razz zaraz mnie cos trafi nacisnelam ten glupi przycisk juz chyba z 30 razy wyslij PM do omega san i zapytaj osobiscie..poczekaj az ci odpisze jak wejdzie i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:24 am
Prinee a tobie co ? razz ciekawe czy radioaktywny dostal te goldy odemnie bo jak nie to sie wkurze razz odebrał ale nie może pisać gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
my się znamy biggrin heyah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:27 am
Prinee Vykk Prinee same problemy ^^ na dodatek nie wiem czy mnie wkacu przyjeli do tej gildii czy nie czy wogole doszlo to moje zgloszenie razz zaraz mnie cos trafi nacisnelam ten glupi przycisk juz chyba z 30 razy wyslij PM do omega san i zapytaj osobiscie..poczekaj az ci odpisze jak wejdzie i tyle pisałam już ale nie odpisałam nie wiem czy wogole doszło bo wczesniej nawet PM nie dochodziły dobra ja lece mam dosc klikania na Submit ^^ papa :* cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:30 am
Kyoko Suomi chyba sie zaraz potne! co z ta cholerna gaia sie dzieje?! co sie stało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:35 am
Prinee Vykk Prinee same problemy ^^ na dodatek nie wiem czy mnie wkacu przyjeli do tej gildii czy nie czy wogole doszlo to moje zgloszenie razz zaraz mnie cos trafi nacisnelam ten glupi przycisk juz chyba z 30 razy wyslij PM do omega san i zapytaj osobiscie..poczekaj az ci odpisze jak wejdzie i tyle pisałam już ale nie odpisałam nie wiem czy wogole doszło bo wczesniej nawet PM nie dochodziły dobra ja lece mam dosc klikania na Submit ^^ papa :* papa *macha reka na pozegnanie..*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:47 am
Vykk Prinee Vykk Prinee same problemy ^^ na dodatek nie wiem czy mnie wkacu przyjeli do tej gildii czy nie czy wogole doszlo to moje zgloszenie razz zaraz mnie cos trafi nacisnelam ten glupi przycisk juz chyba z 30 razy wyslij PM do omega san i zapytaj osobiscie..poczekaj az ci odpisze jak wejdzie i tyle pisałam już ale nie odpisałam nie wiem czy wogole doszło bo wczesniej nawet PM nie dochodziły dobra ja lece mam dosc klikania na Submit ^^ papa :* papa *macha reka na pozegnanie..* dowidzenia * maha na porzegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:48 am
ale nudy..ma ktos moze jakis temacik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 5:51 am
Vykk ale nudy..ma ktos moze jakis temacik? morze masz wszy we włosah* żartuje* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|