|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:05 am
Znachorka wired_Yuki ave , tym co śą i przybedą biggrin Przybywam i odpowiadam: Ave! Tradycyjnie ze szkoły, bo wr#322;am do RO. Szkoda, że teraz nie ma nikogo... Trochę mi nudno na tej informatyce... ja jeszcze jestem !!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:09 am
wired_Yuki Znachorka wired_Yuki ave , tym co śą i przybedą biggrin Przybywam i odpowiadam: Ave! Tradycyjnie ze szkoły, bo wr#322;am do RO. Szkoda, że teraz nie ma nikogo... Trochę mi nudno na tej informatyce... ja jeszcze jestem !!!!!!!!! *strategiczny rzut od tylu na plecy i głośny całus*
witaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:10 am
wywlok666 wired_Yuki Znachorka wired_Yuki ave , tym co śą i przybedą biggrin Przybywam i odpowiadam: Ave! Tradycyjnie ze szkoły, bo wr#322;am do RO. Szkoda, że teraz nie ma nikogo... Trochę mi nudno na tej informatyce... ja jeszcze jestem !!!!!!!!! *strategiczny rzut od tylu na plecy i głośny całus*
witaj heart misiaczku !!!!!!! jestes *całuje co milutko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:13 am
no nie udało się dzisiaj .. mamy gościa z siostrą i się nim zajmujemy dzielnie ...
no ale żadnego przytulenia na dzień dobry ani nic ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:14 am
wywlok666 no nie udało się dzisiaj .. mamy gościa z siostrą i się nim zajmujemy dzielnie ...
no ale żadnego przytulenia na dzień dobry ani nic ... crying no dałam ci buzi * przytula sie mocno i sciska i sciska * ciesze sie ze jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:16 am
wired_Yuki wywlok666 no nie udało się dzisiaj .. mamy gościa z siostrą i się nim zajmujemy dzielnie ...
no ale żadnego przytulenia na dzień dobry ani nic ... crying no dałam ci buzi * przytula sie mocno i sciska i sciska * ciesze sie ze jestes jak tam ci życie mija kochanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:25 am
musze juz iść , informatyka mi sie konczy * podchodzi do niego , kładzie ręce na szyi , podchodzi blizyej dotykając jej ciałem jego , zaczyna całować szyję , aż dochodzi to wielkiego pocałunku ,* papa kochanie heart heart heart heart heart heart heart heart
niezapominać o moim qescie ludziska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:26 am
wywlok666 wired_Yuki wired_Yuki wywlok666 no nie udało się dzisiaj .. mamy gościa z siostrą i się nim zajmujemy dzielnie ...
no ale żadnego przytulenia na dzień dobry ani nic ... crying no dałam ci buzi * przytula sie mocno i sciska i sciska * ciesze sie ze jestes jak tam ci życie mija kochanie? smile powoli ... powoli .. szkoła .. gitara .. imprezy .. XDD czas r się miedzy nie dzieli i człowiek jest w pełni radosny
a co u Ciebie ? , mam nadzieje że bedziesz pozniej tak pod wieczorek , papa *klepie go w tyyłeczek xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:30 am
wired_Yuki musze juz iść , informatyka mi sie konczy * podchodzi do niego , kładzie ręce na szyi , podchodzi blizyej dotykając jej ciałem jego , zaczyna całować szyję , aż dochodzi to wielkiego pocałunku ,* papa kochanie heart heart heart heart heart heart heart heart niezapominać o moim qescie ludziska *uśmiecha się słodko i oddaje całusa* milego dnia kochanie heart heart heart heart heart
*macha na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 12:34 am
no i zostalem sam ...
*rozgląda się po pustym korytarzu i pokoju*
ech
*podchodzi do fotela i siada na nim nudząc się jak mops*
niech ktoś wreszcie przyjdzie ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 2:26 am
to ja na razie idę do mojego pokoju .. skoro tutazj pustki ..
*mrucząc pod nosem idzie do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|