|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:37 pm
BeeWolf elo ludziska, co jeszcze nie spicie !! co to ma znaczyć !!! xd *szeroki smile* póki jestesmy cicho nikomu nie przeszkadzamy ... zresztą jest wcześnie jeszcze XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:38 pm
M-Teen eeeeej *dostaje czochraca* TUYLKO UWAGA NA MOJA CZAPECZKE ^^ redface ja tam jestem ZDROWOW UMIANA NAH NAH ^^ co to znaczy "zdrowow umiana"bo nie zbyt rozumiem co ty do mnie rozmawiasz razz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:39 pm
wywlok666 BeeWolf elo ludziska, co jeszcze nie spicie !! co to ma znaczyć !!! xd *szeroki smile* póki jestesmy cicho nikomu nie przeszkadzamy ... zresztą jest wcześnie jeszcze XDDD No jest nieststy wstaje jutro o 6 wiec nie mam czasu siedzieć ... :] glupia nauka ...susze sie po kapieli ... tak wiec zostane jeszcze kilka minut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:40 pm
Vykk M-Teen eeeeej *dostaje czochraca* TUYLKO UWAGA NA MOJA CZAPECZKE ^^ redface ja tam jestem ZDROWOW UMIANA NAH NAH ^^ co to znaczy "zdrowow umiana"bo nie zbyt rozumiem co ty do mnie rozmawiasz razz ? chyba chodzi o zdrowo rumianą ..... XD BeeWolf -> ja zaraz mam kolejny filmik do oglądania .. Nowe szaty króla .. XDDDDDDDDDDD oj .. nie odpoczne sobie dzisiaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:40 pm
BeeWolf elo ludziska, co jeszcze nie spicie !! co to ma znaczyć !!! xd hejka nie moge sie przyzwyczaic do tego ava...wolalem poprzedni byl wg mnie o wiele lepszy.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:41 pm
hmm ja musze zrzaz iść niuniać *pokazuje: rece złozone pod przejrzywiona w prawo głowe* jutro mam spr z bioli, musze odwalic zadanko z wosu no i hmm jeszcze zadanko z tehcnika & luzik ^^
Vykk: miało byc ZDROWOW RUMIANA razz zjadłam 'r'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:43 pm
M-Teen hmm ja musze zrzaz iść niuniać *pokazuje: rece złozone pod przejrzywiona w prawo głowe* jutro mam spr z bioli, musze odwalic zadanko z wosu no i hmm jeszcze zadanko z tehcnika & luzik ^^ Vykk: miało byc ZDROWOW RUMIANA razz zjadłam 'r' no to dobranoc :************ i powodzenia na biologii biggrin bede 3mać kciuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:46 pm
M-Teen hmm ja musze zrzaz iść niuniać *pokazuje: rece złozone pod przejrzywiona w prawo głowe* jutro mam spr z bioli, musze odwalic zadanko z wosu no i hmm jeszcze zadanko z tehcnika & luzik ^^ Vykk: miało byc ZDROWOW RUMIANA razz zjadłam 'r' aha oki w takim razie milego kucia a ja sie nie ucze bo czekaja mnie jutor tylko fakultecik z angola i 4 godziny wylutowywania scalakow 120nuzkowych na ocene w dodatku ich wielkosc nie przekracza rozmiarow 5cm x 5cm wiec te nuzki sa troszke male sweatdrop ale czego to sie nie robi w szkolce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:46 pm
[nie] dzieki na bioli nah nah ^^
nom ide juz... *całuje kazdego po kolei w czoło, przy Vykku zatrzumuje sie* TYKO BEZ CZOCHRANCA *szybki cmok w czoło Vykka* ^^
ciao bubecki nah nah ^________^
*wychodiz cmoka na pożegnanie w powietrzu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:48 pm
Vykk aha oki w takim razie milego kucia a ja sie nie ucze bo czekaja mnie jutor tylko fakultecik z angola i 4 godziny wylutowywania scalakow 120nuzkowych na ocene w dodatku ich wielkosc nie przekracza rozmiarow 5cm x 5cm wiec te nuzki sa troszke male sweatdrop ale czego to sie nie robi w szkolce eeeee :/ i ja narzekam na moje lekcje i rozlozenie moich zajec ... >.< tez klasa maturlana ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:52 pm
wywlok666 Vykk aha oki w takim razie milego kucia a ja sie nie ucze bo czekaja mnie jutor tylko fakultecik z angola i 4 godziny wylutowywania scalakow 120nuzkowych na ocene w dodatku ich wielkosc nie przekracza rozmiarow 5cm x 5cm wiec te nuzki sa troszke male sweatdrop ale czego to sie nie robi w szkolce eeeee :/ i ja narzekam na moje lekcje i rozlozenie moich zajec ... >.< tez klasa maturlana ? nie ja jestem w technikum lacznosci i mam jeszcze roczek*po cihcu sobie podpsiewuje"A ten 3 co byl glupi poszedl do ...eh szkoda gadac" sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:58 pm
wywlok666 Vykk nie ja jestem w technikum lacznosci i mam jeszcze roczek*po cihcu sobie podpsiewuje"A ten 3 co byl glupi poszedl do ...eh szkoda gadac" sweatdrop * ja jestem w zwykłym ogaku.. i teraz na stosunki się wybieram ... może się uda dostac nawet ... >.< tylko ze matura coraz blizej .. a zapału do nauki jakos nie widze ... hehe znam to skads wszyscy tak mowia ktorych znam a maturke teraz pisza ja mam roczek ale tez jusz troche mam tika..a co zdajesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 3:01 pm
Vykk wywlok666 Vykk nie ja jestem w technikum lacznosci i mam jeszcze roczek*po cihcu sobie podpsiewuje"A ten 3 co byl glupi poszedl do ...eh szkoda gadac" sweatdrop * ja jestem w zwykłym ogaku.. i teraz na stosunki się wybieram ... może się uda dostac nawet ... >.< tylko ze matura coraz blizej .. a zapału do nauki jakos nie widze ... hehe znam to skads wszyscy tak mowia ktorych znam a maturke teraz pisza ja mam roczek ale tez jusz troche mam tika..a co zdajesz?? wos , hisotire , polski i anglika ... wszystko rozszerzone .. ehh .. moze jakos sie uda mi... skoro niemal nikogo nie ma na Gai postraszyć moge was swoją osobą XDD zdjątko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 3:06 pm
wywlok666 Vykk wywlok666 Vykk nie ja jestem w technikum lacznosci i mam jeszcze roczek*po cihcu sobie podpsiewuje"A ten 3 co byl glupi poszedl do ...eh szkoda gadac" sweatdrop * ja jestem w zwykłym ogaku.. i teraz na stosunki się wybieram ... może się uda dostac nawet ... >.< tylko ze matura coraz blizej .. a zapału do nauki jakos nie widze ... hehe znam to skads wszyscy tak mowia ktorych znam a maturke teraz pisza ja mam roczek ale tez jusz troche mam tika..a co zdajesz?? wos , hisotire , polski i anglika ... wszystko rozszerzone .. ehh .. moze jakos sie uda mi... skoro niemal nikogo nie ma na Gai postraszyć moge was swoją osobą XDD zdjątko ktore to ty razz No Offence...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|