|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:27 pm
hejka wszystkim...wkoncu mogelm wejsc na neta..jusz mam z glowy rodzicow bo posiedzialem troche przy lekcjach razz ale jestem teraz wolny wiec wpadlem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:27 pm
Vykk hejka wszystkim...wkoncu mogelm wejsc na neta..jusz mam z glowy rodzicow bo posiedzialem troche przy lekcjach razz ale jestem teraz wolny wiec wpadlem razz witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:36 pm
ello... o.. chyba sie z tao wyminelam ,... buuu crying
czy wam tez nie dziala fishing?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:47 pm
sweet_chii ello... o.. chyba sie z tao wyminelam ,... buuu crying czy wam tez nie dziala fishing? nom podobnmo pod innymi przegladarkami dziala np opera z tym ze IE cos nawala i nie dziala ososbiscie nie probowalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:49 pm
Vykk sweet_chii ello... o.. chyba sie z tao wyminelam ,... buuu crying czy wam tez nie dziala fishing? nom podobnmo pod innymi przegladarkami dziala np opera z tym ze IE cos nawala i nie dziala ososbiscie nie probowalem... mi też fishing nie działa znowu coś spieprzyli crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:52 pm
heyah jest tam kto *rozgląda się* gdzie się wszyscy podziali eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:53 pm
gniewek pl heyah jest tam kto *rozgląda się* gdzie się wszyscy podziali eek jest tam kto eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:53 pm
yo wink Vykk sweet_chii ello... o.. chyba sie z tao wyminelam ,... buuu crying czy wam tez nie dziala fishing? nom podobnmo pod innymi przegladarkami dziala np opera z tym ze IE cos nawala i nie dziala ososbiscie nie probowalem... no ja mam IE sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:54 pm
gniewek pl gniewek pl heyah jest tam kto *rozgląda się* gdzie się wszyscy podziali eek jest tam kto eek noooo domokun *skrywa sie w kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:55 pm
sweet_chii yo wink Vykk sweet_chii ello... o.. chyba sie z tao wyminelam ,... buuu crying czy wam tez nie dziala fishing? nom podobnmo pod innymi przegladarkami dziala np opera z tym ze IE cos nawala i nie dziala ososbiscie nie probowalem... no ja mam IE sweatdrop a ja mam FP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:56 pm
sweet_chii gniewek pl gniewek pl heyah jest tam kto *rozgląda się* gdzie się wszyscy podziali eek jest tam kto eek noooo domokun *skrywa sie w kacie* no bo myślałem że jóż nikogo niema biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gniewek pl gniewek pl heyah jest tam kto *rozgląda się* gdzie się wszyscy podziali eek jest tam kto eek *Ave*znaczy jestem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:57 pm
Vykk gniewek pl gniewek pl heyah jest tam kto *rozgląda się* gdzie się wszyscy podziali eek jest tam kto eek *Ave*znaczy jestem razz ave? sweatdrop spiewasz w chorze? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|