|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:51 pm
hmmm digimony kieyds jak bylam mała to je ogladalam ale pokemonw nigdy nie zniosłam, nie znosze i nie zniose scream
*siad na kanape* ^^ yyyyyh wreszcie.. wygodnie i milutko ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:51 pm
wywlok666 radioaktywny wywlok666 Miss_Karina Hej Yuki, widzialam twoje zdjecia...naprawde sliczna jestes whee 3nodding Radio....M-teen SKROCZCIE CYTATY!!! hmmmm ? zdjęcie ? gdzie ?
witam tak w ogole na chwilke :3
hell ho biggrin witamy szanownego kolegę w tą piękną i upojną nockę XDDD mash ksę na zbyciu ???? proshe jesem zpłukany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:52 pm
MissTao no dobra, jak chcecie jakichs fotek to prosze: 1 2 ^^ jakie sliczniutkie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:53 pm
radioaktywny mash ksę na zbyciu ???? proshe jesem zpłukany jan ie moge mowic za brata .. wyslij mu PM moze ci pozyczy .. teraz znow jest nieosiaglany .. wpada co chwila i ucieka .. napisz ile ci potrzeba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:53 pm
mam urodziny 30 grudnia biggrin (nie nawiązuje do tematu stare crying crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:55 pm
radioaktywny mam urodziny 30 grudnia biggrin (nie nawiązuje do tematu stare crying crying ) hihhih razz ja mma w styczniu urodzinki .. stra bedę juz >.< 19 lat .. ech ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:55 pm
Radioaktywny jestem leniwy z natóry wiec nim cie wpisze na liste pozwalam ci skrócić cytaty do maX 5 .... Wiec sie spiesz !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:56 pm
uciekam juz ... ciag dalszy maratonu filmowego mam biggrin biggrin biggrin
milej zabawy XDDDDDDDDDD
baj baj może jeszcze wrócem XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:56 pm
radioaktywny : ja mam 13 czerwca ^^*
*wyciaga z kieszeni spodni zawiniątko.. odpakowuje ja i pwooli wgryza sie w orzechową czekoladke...* mmmmm mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:57 pm
Sayokun hmm wink ciekawe dlaczego nikt jeszcze się nie odwarzył wyciągać zdjęcia od naszej przywodczyni blaugh widzę że się nawet boją odpowiedzieć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:57 pm
BeeWolf_san Radioaktywny jestem leniwy z natóry wiec nim cie wpisze na liste pozwalam ci skrócić cytaty do maX 5 .... Wiec sie spiesz !!! nie rozumiem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:59 pm
Sayokun Sayokun hmm wink ciekawe dlaczego nikt jeszcze się nie odwarzył wyciągać zdjęcia od naszej przywodczyni blaugh widzę że się nawet boją odpowiedzieć blaugh Tao Pokaz nam swoje fotki !! bo Sayo jakiś niespokojny jest !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:59 pm
radioaktywny BeeWolf_san Radioaktywny jestem leniwy z natóry wiec nim cie wpisze na liste pozwalam ci skrócić cytaty do maX 5 .... Wiec sie spiesz !!! nie rozumiem??? dobra to było ostatni raz tylko mnie nie banuj proshe będe skracał cytaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:00 pm