|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:22 pm
Miss_Karina Point.Zer0 No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed jakie Yaoice? whee <.< >.> nie widze whee Taaa.... stare *patrzy na toomic Gravitation który wypadł jej z kieszeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:23 pm
*wchodiz* HELLO MOTO ^^
*zaczyna tanczyc w kolko i skakac nah nah..* hahahah!! JAKAŚ FRAJERKA [albo frajer] KUPIŁ ODE MNIE STROJ KAPIELOWY ZA 400 g NAH NAH HAHAHAHA łuhuuu świat wiruje mi przed oczami *kreci sie w kolko coraz szybciej* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:23 pm
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed jakie Yaoice? whee <.< >.> nie widze whee Taaa.... stare *patrzy na toomic Gravitation który wypadł jej z kieszeni* pierwszy raz go widze O.o hmmm....ciekawe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:24 pm
M-Teen *wchodiz* HELLO MOTO ^^ *zaczyna tanczyc w kolko i skakac nah nah..* hahahah!! JAKAŚ FRAJERKA [albo frajer] KUPIŁ ODE MNIE STROJ KAPIELOWY ZA 400 g NAH NAH HAHAHAHA łuhuuu świat wiruje mi przed oczami *kreci sie w kolko coraz szybciej* ... Witaj M-teen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:25 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed jakie Yaoice? whee <.< >.> nie widze whee Taaa.... stare *patrzy na toomic Gravitation który wypadł jej z kieszeni* pierwszy raz go widze O.o hmmm....ciekawe whee stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:26 pm
M-Teen *wchodiz* HELLO MOTO ^^ *zaczyna tanczyc w kolko i skakac nah nah..* hahahah!! JAKAŚ FRAJERKA [albo frajer] KUPIŁ ODE MNIE STROJ KAPIELOWY ZA 400 g NAH NAH HAHAHAHA łuhuuu świat wiruje mi przed oczami *kreci sie w kolko coraz szybciej* ... ty bo wpadniemy w trans..............przestań *zaczyna się kręcić z nią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:27 pm
Point.Zer0 Karina pierwszy raz go widze O.o hmmm....ciekawe whee stressed ja tylko zartowalam xd xd blaugh hej Marta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:27 pm
Point.Zer0 a propos fotek MissTao , to może wreszcie udostępniłabyś nam tu zgromadzonym zdjęcia swojej zarządzającej persony ? xd eee... nie blaugh (i wlasnie czytam jaojca, wiec prosze mi przeszkadzac umiarkowanie xp ) Omega Sun a moj kotek lubil swinke mojej siostry, jak byl maly to wchodzil do jej akwarium i tak sobie spali przytuleni smile wlascwie to w tym przypadku swinka moze i troche lubi kotka... ale odwrotnie - ani odrobine ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:29 pm
MissTao Point.Zer0 a propos fotek MissTao , to może wreszcie udostępniłabyś nam tu zgromadzonym zdjęcia swojej zarządzającej persony ? xd eee... nie blaugh (i wlasnie czytam jaojca, wiec prosze mi przeszkadzac umiarkowanie xp ) Omega Sun a moj kotek lubil swinke mojej siostry, jak byl maly to wchodzil do jej akwarium i tak sobie spali przytuleni smile wlascwie to w tym przypadku swinka moze i troche lubi kotka... ale odwrotnie - ani odrobine ^^ oj Tao plis ^^ wklepuj fotke blaugh whee EDIT. a ty Zero wklepales (tak a propos whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:29 pm
radioaktywny i krecccccimy sie *kręci, kręci keręęęci się...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen radioaktywny i krecccccimy sie *kręci, kręci keręęęci się...* no wshyscy razem *krę.ę.ę.ę.ci się* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao wlascwie to w tym przypadku swinka moze i troche lubi kotka... ale odwrotnie - ani odrobine ^^ hihi, bo kotek pewnie -zgodnie ze swoim naturalnym instynktem- wolal widziec swinke w roli obiadu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:33 pm
Point.Zer0 Miss_Karina oj Tao plis ^^ wklepuj fotke blaugh whee Eee... słodkie gadanie nie dla mnie , ( zwłaszcza ze połowa osa forum Lurkuje stare ) ja tam conajwyżej jakiegoś pseudo - aniołka zrobię ołem sweatdrop No , a na razie - dobranoc wszystkim xd Zero...a twoja fota? cool whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|