|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm
O.o sprzedają human labcoat po 25000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:11 pm
Omi: nie, to nie moj gryzon, tylko sie nim chwilowo opiekuje 3nodding plus kotem - tworza komplet, chociaz sie nie lubia ^^ jak znajde ich fotki, to wam wrzuce - nawet przystojne bestyje wink
Karina: fakt, salata pewnie tez by byla dobra... ale ktos ja zjadl wczesniej (ehem. ja... ninja xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:12 pm
Sayokun O.o sprzedają human labcoat po 25000g Ja z cenami jestem już daaawno na bakier sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:12 pm
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) ogorka nie dawac? O.o ja dawalam z kilka lat z rzedu skoorka od ogoorka i nic swince sie nie stalo o.O no to pewnie temu Ci zdechły blaugh ...ale jedna bardzo kochalam i nadal jeszcze nie przebolalam ze mi umarla sad cry Radio- zobacz ze 2-3 strony temu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:13 pm
MissTao Omi: nie, to nie moj gryzon, tylko sie nim chwilowo opiekuje 3nodding plus kotem - tworza komplet, chociaz sie nie lubia ^^ jak znajde ich fotki, to wam wrzuce - nawet przystojne bestyje wink Karina: fakt, salata pewnie tez by byla dobra... ale ktos ja zjadl wczesniej (ehem. ja... ninja xp )a propos fotek MissTao , to może wreszcie udostępniłabyś nam tu zgromadzonym zdjęcia swojej zarządzającej persony ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:13 pm
Point.Zer0 Sayokun O.o sprzedają human labcoat po 25000g Ja z cenami jestem już daaawno na bakier sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:14 pm
Point.Zer0 Omega - jak dla mnie to podczepienie im taśmą 3 Achtung zrzucenie ich z 10 piętra będzie idealne whee eek jak mozesz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:14 pm
Omega Sun Point.Zer0 Omega - jak dla mnie to podczepienie im taśmą 3 Achtung zrzucenie ich z 10 piętra będzie idealne whee eek jak mozesz gonk No co , mi pomogło na " świnkę " wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:16 pm
Point.Zer0 Omega Sun Point.Zer0 Omega - jak dla mnie to podczepienie im taśmą 3 Achtung zrzucenie ich z 10 piętra będzie idealne whee eek jak mozesz gonk No co , mi pomogło na " świnkę " wink xd grosh do grosha i radosha ale według mnie to beznadziejne przysłowie blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:19 pm
No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:19 pm
Point.Zer0 No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed jakie Yaoice? whee <.< >.> nie widze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:20 pm
MissTao Omi: nie, to nie moj gryzon, tylko sie nim chwilowo opiekuje 3nodding plus kotem - tworza komplet, chociaz sie nie lubia ^^ jak znajde ich fotki, to wam wrzuce - nawet przystojne bestyje wink Karina: fakt, salata pewnie tez by byla dobra... ale ktos ja zjadl wczesniej (ehem. ja... ninja xp )a moj kotek lubil swinke mojej siostry, jak byl maly to wchodzil do jej akwarium i tak sobie spali przytuleni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:21 pm
Point.Zer0 No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed o co ci hodzi????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:21 pm
Omega Sun MissTao Omi: nie, to nie moj gryzon, tylko sie nim chwilowo opiekuje 3nodding plus kotem - tworza komplet, chociaz sie nie lubia ^^ jak znajde ich fotki, to wam wrzuce - nawet przystojne bestyje wink Karina: fakt, salata pewnie tez by byla dobra... ale ktos ja zjadl wczesniej (ehem. ja... ninja xp )a moj kotek lubil swinke mojej siostry, jak byl maly to wchodzil do jej akwarium i tak sobie spali przytuleni smile jak sloooodkooo!!! 4laugh pewnie sliczni jak z obrazka byly te zwierzaczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|