Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5629 5630 5631 5632 5633 5634 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm

O.o sprzedają human labcoat po 25000g

Sayokun

MissTao
Crew

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:11 pm

Omi: nie, to nie moj gryzon, tylko sie nim chwilowo opiekuje 3nodding plus kotem - tworza komplet, chociaz sie nie lubia ^^ jak znajde ich fotki, to wam wrzuce - nawet przystojne bestyje wink

Karina: fakt, salata pewnie tez by byla dobra... ale ktos ja zjadl wczesniej (ehem. ja... ninja xp )
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:12 pm

Sayokun

Ja z cenami jestem już daaawno na bakier sweatdrop

PointZer0

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:12 pm

Omega Sun
Miss_Karina
Omega Sun

najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje)
ogorka nie dawac? O.o ja dawalam z kilka lat z rzedu skoorka od ogoorka i nic swince sie nie stalo o.O
no to pewnie temu Ci zdechły blaugh
...ale jedna bardzo kochalam i nadal jeszcze nie przebolalam ze mi umarla sad cry

Radio- zobacz ze 2-3 strony temu... sweatdrop
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:13 pm

MissTao
Omi: nie, to nie moj gryzon, tylko sie nim chwilowo opiekuje 3nodding plus kotem - tworza komplet, chociaz sie nie lubia ^^ jak znajde ich fotki, to wam wrzuce - nawet przystojne bestyje wink

Karina: fakt, salata pewnie tez by byla dobra... ale ktos ja zjadl wczesniej (ehem. ja... ninja xp )

a propos fotek MissTao , to może wreszcie udostępniłabyś nam tu zgromadzonym zdjęcia swojej zarządzającej persony ? xd

PointZer0

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:13 pm

Point.Zer0
Sayokun

Ja z cenami jestem już daaawno na bakier sweatdrop
whee
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:14 pm

Point.Zer0
Omega - jak dla mnie to podczepienie im taśmą 3 Achtung󷠩 zrzucenie ich z 10 piętra będzie idealne whee

eek jak mozesz gonk

Omega Sun
Captain

PointZer0

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:14 pm

Omega Sun
Point.Zer0
Omega - jak dla mnie to podczepienie im taśmą 3 Achtung󷠩 zrzucenie ich z 10 piętra będzie idealne whee

eek jak mozesz gonk

No co , mi pomogło na " świnkę " wink
xd
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:16 pm

Point.Zer0
Omega Sun
Point.Zer0

eek jak mozesz gonk

No co , mi pomogło na " świnkę " wink
xd

grosh do grosha i radosha ale według mnie to beznadziejne przysłowie blaugh blaugh blaugh

radioaktywny

PointZer0

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:19 pm

No co jest ! scream Wyłączyć te Yaoice dziewczyny scream stressed
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:19 pm

Point.Zer0
jakie Yaoice? whee <.< >.> nie widze whee

Miss_Karina

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:20 pm

MissTao

a moj kotek lubil swinke mojej siostry, jak byl maly to wchodzil do jej akwarium i tak sobie spali przytuleni smile
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:21 pm

Point.Zer0

o co ci hodzi????

radioaktywny

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:21 pm

Omega Sun
MissTao

a moj kotek lubil swinke mojej siostry, jak byl maly to wchodzil do jej akwarium i tak sobie spali przytuleni smile
jak sloooodkooo!!! 4laugh pewnie sliczni jak z obrazka byly te zwierzaczki whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5629 5630 5631 5632 5633 5634 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games