Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5628 5629 5630 5631 5632 5633 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 11:57 am

MissTao
a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^)

i czesc wam na chwile whee

najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje)
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:00 pm

Omega Sun
MissTao
a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^)

najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje)

oo, dzieki, wlasnie zastanawialam sie nad ogorkiem ^^ ziarenka juz jej chyba lekko obrzydly, marchewke cala pozarla, a jablka jesc nie chce... maly potwor, chce zebym miala wyrzuty sumienia, ze nie kupilam wiecej marchewki xd

MissTao
Crew

evilkaa

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:00 pm

Omega Sun
MissTao

uwielbiam chomiki ale nie mam wlasnego
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:01 pm

cze silver
cze misstao

Sayokun

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:03 pm

MissTao
Omega Sun
MissTao

oo, dzieki, wlasnie zastanawialam sie nad ogorkiem ^^ ziarenka juz jej chyba lekko obrzydly, marchewke cala pozarla, a jablka jesc nie chce... maly potwor, chce zebym miala wyrzuty sumienia, ze nie kupilam wiecej marchewki xd
xd moja swinka kiedys bardzo lubila jesc swieza trawe, salate, wink (mialam kolejno 4 swinki morskie, ale teraz nie mam, bo jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop )
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:05 pm

Omega Sun

ogorka nie dawac? O.o ja dawalam z kilka lat z rzedu skoorka od ogoorka i nic swince sie nie stalo o.O

Miss_Karina

radioaktywny

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:06 pm

hell ho pople biggrin
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:07 pm

Miss_Karina
jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop )

Albo one nieszczęsne do Ciebie wink xd
Tylko żartuję oczywiście , witam wszystkich xd

PointZer0

Omega Sun
Captain

MissTao
Omega Sun

Kolezanka mojej siostry ma hodowle swinek wiec moge ja zapytac o bardziej szczegolowe instrukcje opieki nad nimi smile
A swinka zamieszka z Toba na stale czy tylko dostalas na przechowanie ?

Point.Zer0
Miss_Karina

dawno się nie widzieliśmy blaugh crying blaugh

radioaktywny

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:08 pm

Point.Zer0
Miss_Karina

hieh XD wiem ze zartujesz Zer0 ^^

Radio- Kitt pytala sie o ciebie wink blaugh
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:09 pm

Miss_Karina
Point.Zer0
Miss_Karina

hieh XD wiem ze zartujesz Zer0 ^^

Radio- Kitt pytala sie o ciebie wink blaugh

i co???? biggrin

radioaktywny

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:09 pm

cze dzieci
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm

SERAFIN-VAMPIRE
cze dzieci

cześć starshaku biggrin

radioaktywny

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm

Miss_Karina
Omega Sun

ogorka nie dawac? O.o ja dawalam z kilka lat z rzedu skoorka od ogoorka i nic swince sie nie stalo o.O
no to pewnie temu Ci zdechły blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5628 5629 5630 5631 5632 5633 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games