|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:57 am
MissTao a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^) i czesc wam na chwile whee najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:00 pm
Omega Sun MissTao a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^) i czesc wam na chwile whee najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) oo, dzieki, wlasnie zastanawialam sie nad ogorkiem ^^ ziarenka juz jej chyba lekko obrzydly, marchewke cala pozarla, a jablka jesc nie chce... maly potwor, chce zebym miala wyrzuty sumienia, ze nie kupilam wiecej marchewki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:00 pm
Omega Sun MissTao a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^) i czesc wam na chwile whee najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) uwielbiam chomiki ale nie mam wlasnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:03 pm
MissTao Omega Sun MissTao a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^) i czesc wam na chwile whee najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) oo, dzieki, wlasnie zastanawialam sie nad ogorkiem ^^ ziarenka juz jej chyba lekko obrzydly, marchewke cala pozarla, a jablka jesc nie chce... maly potwor, chce zebym miala wyrzuty sumienia, ze nie kupilam wiecej marchewki xd xd moja swinka kiedys bardzo lubila jesc swieza trawe, salate, wink (mialam kolejno 4 swinki morskie, ale teraz nie mam, bo jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:05 pm
Omega Sun najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) ogorka nie dawac? O.o ja dawalam z kilka lat z rzedu skoorka od ogoorka i nic swince sie nie stalo o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:07 pm
Miss_Karina jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop ) Albo one nieszczęsne do Ciebie wink xd Tylko żartuję oczywiście , witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Omega Sun najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) oo, dzieki, wlasnie zastanawialam sie nad ogorkiem ^^ ziarenka juz jej chyba lekko obrzydly, marchewke cala pozarla, a jablka jesc nie chce... maly potwor, chce zebym miala wyrzuty sumienia, ze nie kupilam wiecej marchewki xd Kolezanka mojej siostry ma hodowle swinek wiec moge ja zapytac o bardziej szczegolowe instrukcje opieki nad nimi smile A swinka zamieszka z Toba na stale czy tylko dostalas na przechowanie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop ) Albo one nieszczęsne do Ciebie wink xd Tylko żartuję oczywiście , witam wszystkich xd dawno się nie widzieliśmy blaugh crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:08 pm
Point.Zer0 Miss_Karina jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop ) Albo one nieszczęsne do Ciebie wink xd Tylko żartuję oczywiście , witam wszystkich xd hieh XD wiem ze zartujesz Zer0 ^^
Radio- Kitt pytala sie o ciebie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:09 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina jakos mam pecha do tych zwierzatek sweatdrop ) Albo one nieszczęsne do Ciebie wink xd Tylko żartuję oczywiście , witam wszystkich xd hieh XD wiem ze zartujesz Zer0 ^^
Radio- Kitt pytala sie o ciebie wink blaugh i co???? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 12:10 pm
Miss_Karina Omega Sun najlepiej specjalnymi ziarenkami, marchewka, jabłuszkiem, innymi swiezymi warzywami (ale nie mozna ogorka bo swinka sie rozchoruje) ogorka nie dawac? O.o ja dawalam z kilka lat z rzedu skoorka od ogoorka i nic swince sie nie stalo o.O no to pewnie temu Ci zdechły blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|