|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:25 am
chce miłosci , chce chłopaka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:28 am
wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying Kazda by chciała miec, ale nie wszystko dostajemy od razu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:33 am
Miss_Karina wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying Kazda by chciała miec, ale nie wszystko dostajemy od razu... ja akurat chłopaka nie bardzo chce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:37 am
Sayokun Miss_Karina wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying Kazda by chciała miec, ale nie wszystko dostajemy od razu... ja akurat chłopaka nie bardzo chce sweatdrop ty to dziewczyne raczej powinienes miec xd (i masz wink blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:44 am
Cich wszędzie, głucho wszędzie co to będzie, co to będzie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:46 am
wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying XD chce tego...jednego...tego no XD... i teges... a tak serio nie załamuj sie na wszytko przychodzi [pora XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:49 am
wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying a ja chce czekoladke, taka co ja swistak zawija w sreberka wink czesc Wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:49 am
Lina-san wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying XD chce tego...jednego...tego no XD... i teges... a tak serio nie załamuj sie na wszytko przychodzi [pora XD nic dodac nic ujac ^^ bede czekac az...trafi sie ktos xd (nie mam zamiaru zostac stara panna blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:50 am
Omega Sun wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying a ja chce czekoladke, taka co ja swistak zawija w sreberka wink czesc Wam 4laugh hihi witaj Omi ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:51 am
Omega Sun wired_Yuki chce miłosci , chce chłopaka crying a ja chce czekoladke, taka co ja swistak zawija w sreberka wink czesc Wam 4laugh xd witaj Omi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:54 am
dobra teraz to juz przegiolem nie bylo mnie tutaj jakis miesiac crying
czesc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:55 am
a ja chce sie dowiedziec, czym mozna karmic swinke morska (i co zrobic kiedy ta swinia nie chce tego jesc ^^)
i czesc wam na chwile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:55 am
Silver_day dobra teraz to juz przegiolem nie bylo mnie tutaj jakis miesiac crying czesc wszystkim co sie stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:56 am
Lina-san Silver_day dobra teraz to juz przegiolem nie bylo mnie tutaj jakis miesiac crying czesc wszystkim co sie stało? czasu nie bylo przez to glupie liceum ale teraz jestem chory i siedze w domku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|