|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:34 am
Kitty-ShadowCat cholibka...GDZIE ON JAK JEST POTRZEBNY Łączę się z tobą w bólu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:36 am
Night_Lady Kitty-ShadowCat cholibka...GDZIE ON JAK JEST POTRZEBNY mowie, ze nigdy ich nie ma gdy sa potrzebni.... taki los kobiety xp co ty nie powiesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:41 am
Lina-san Night_Lady Kitty-ShadowCat cholibka...GDZIE ON JAK JEST POTRZEBNY mowie, ze nigdy ich nie ma gdy sa potrzebni.... taki los kobiety xp co ty nie powiesz XD hieh xd (mama mi wlazla na kompa -_- musiala "cos" sprawdzic xp ale komp nareszcie wroocil do mnie blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:43 am
Point.Zer0 Heh - niedługo byłem , lecz czas na mnie - żegnam wszystkich sweatdrop xd Pap Zer0 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:44 am
jestem zakochana heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:45 am
Kitty-ShadowCat jestem zakochana heart heart heart heart heart ja tez straszne uczucie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:47 am
Lina-san Kitty-ShadowCat jestem zakochana heart heart heart heart heart ja tez straszne uczucie blaugh ja nie... Kitt... spokojnie radio pewnie przyjdzie jesli nie dzis to jutro wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:48 am
Lina-san Kitty-ShadowCat jestem zakochana heart heart heart heart heart ja tez straszne uczucie blaugh wcale nie - mi tam jest z tym dobrze-witam san- jestem kitty- miło poznać *podaje rękę* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:49 am
Kitty-ShadowCat Lina-san Kitty-ShadowCat jestem zakochana heart heart heart heart heart ja tez straszne uczucie blaugh wcale nie - mi tam jest z tym dobrze-witam san- jestem kitty- miło poznać *podaje rękę* wink e hello ^_^' *podaje rekę wiesz to zalezy czy odwzajemniona^_^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:49 am
Miss_Karina Lina-san Kitty-ShadowCat jestem zakochana heart heart heart heart heart ja tez straszne uczucie blaugh ja nie... Kitt... spokojnie radio pewnie przyjdzie jesli nie dzis to jutro wink mam taką nadzieję sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:50 am
O_o |_| chwilę mnie nie było i tu takie rozmowy się zaczęły blaugh 'siada na foteliku i się przysłuchuje'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:51 am
Lina-san wiesz to zalezy czy odwzajemniona^_^' wlasnie... ^^' od tego czy facet odwzajemnia uczucie zalezy wszystko (no prawie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:52 am
Kitty-ShadowCat oj .... kolejny problem..... A CZY ON MNIE KOCHA??? sweatdrop spytaj sie go i popros o szczera odpowiedz, jesli brzmi nie to nie koniec swiata a jesli tak...no coz, sama wiesz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|