|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:19 am
Miss_Karina Delein Kurczaczek flaczek..net mi się zawiesił == normalka whee spokojnie xd wink I straciłam dwie strony forum, a nie chce mi się czytać XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:20 am
Delein Miss_Karina Delein Kurczaczek flaczek..net mi się zawiesił == normalka whee spokojnie xd wink I straciłam dwie strony forum, a nie chce mi się czytać XP No tak - to ięnazywa lenistwo.. prych - jak mnie nie było przez 3 tygodnie na wakacjach przeleciałem około 600 stron xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:20 am
kurcze .... gdzie mój ukochany- radioaktywny heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:23 am
Kitty-ShadowCat kurcze .... gdzie mój ukochany- radioaktywny heart Pewnie uciekł daleeeko wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:23 am
Point.Zer0 Delein Miss_Karina Delein Kurczaczek flaczek..net mi się zawiesił == normalka whee spokojnie xd wink I straciłam dwie strony forum, a nie chce mi się czytać XP No tak - to ięnazywa lenistwo.. prych - jak mnie nie było przez 3 tygodnie na wakacjach przeleciałem około 600 stron xd Wiesz, ja nie z takich, zeby przelatywać i fakt, jestem leniwa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:24 am
Heh - niedługo byłem , lecz czas na mnie - żegnam wszystkich sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:24 am
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:26 am
Night_Lady
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p *wzrook* a po co ci? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:26 am
Night_Lady
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p Ja ci moge nawet zaprezentować..... blaugh DOBRA UCIEKAM......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:28 am
Delein Night_Lady
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p *wzrook* a po co ci? XD no właśnie PO CO CI wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:28 am
Christoff_Gangrell Night_Lady
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p Ja ci moge nawet zaprezentować..... blaugh DOBRA UCIEKAM...... szkoda, ze uciekasz.... a fajna propozycja.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:29 am
Night_Lady Christoff_Gangrell Night_Lady
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p Ja ci moge nawet zaprezentować..... blaugh DOBRA UCIEKAM...... szkoda, ze uciekasz.... a fajna propozycja.... whee fajna ....... ale niech ktoś mi powie- GDZIE JEST MÓJ RADIOAKTYWNY ?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:30 am
Kitty-ShadowCat Night_Lady Christoff_Gangrell Night_Lady
kto ma pozyczyc kamasutre?? :-p Ja ci moge nawet zaprezentować..... blaugh DOBRA UCIEKAM...... szkoda, ze uciekasz.... a fajna propozycja.... whee fajna ....... ale niech ktoś mi powie- GDZIE JEST MÓJ RADIOAKTYWNY ????? wiadomo zawsze brakuje chłopów jak kobiecie sie chce... :-p wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:33 am
cholibka...GDZIE ON JAK JEST POTRZEBNY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:34 am
Kitty-ShadowCat cholibka...GDZIE ON JAK JEST POTRZEBNY mowie, ze nigdy ich nie ma gdy sa potrzebni.... taki los kobiety xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|