|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:57 am
Moim zadaniem rękawicki som super i pasuja takze kobietą... Fajnie ze pojawia się powoli broń... teraz tylko przydałoby sie bny była takze dostępna w sklepikach... bo nie wszystkich niestety satać na listy sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:57 am
Miss_Karina Lina-san Miss_Karina Lina-san *pre wyjsc ze ściany... z kt wystaje tylko połowa Liny ^^'* O.o pomoc ci jakos? em ^_^' Jak mozesz^^' mam problemy z czarami ^^" *wypada ze sciany na Karine, ląduje na ziemie i zbiera sie z niej szybko* Em...dziekuję ^_^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:59 am
Lina-san *wypada ze sciany na Karine, ląduje na ziemie i zbiera sie z niej szybko* Em...dziekuję ^_^' nmzc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:59 am
Telandrel DEobra uciekam drodzy moi. do zobaczenia nastepnym razem. papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:02 am
Delisa Telandrel DEobra uciekam drodzy moi. do zobaczenia nastepnym razem. papatki sad sad sad No , enegria układu musi zostać zachowana , więc zamiast niego teraz będę ja wink Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:03 am
przyszłam sie przywitac, jestem nielegalnie (mama odłaczyłą mi neta i sama sobie przyłączylam) wiec jakby cos to napisze, a jak mnie złapie to nie, ale postaram sie byc biggrin ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:04 am
Point.Zer0 Delisa Telandrel DEobra uciekam drodzy moi. do zobaczenia nastepnym razem. papatki sad sad sad No , enegria układu musi zostać zachowana , więc zamiast niego teraz będę ja wink Witam wszystkich xd elo /_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:05 am
Night Lady - tylko uważaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:05 am
Zer0!!!!! < powtorzenie akcji xd bieg, skok i przytuuul> whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:06 am
Point.Zer0 Night Lady - tylko uważaj xd wlasnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:07 am
Point.Zer0 Night Lady - tylko uważaj xd zauwazyłes mnie jak miło, dzieki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Zer0!!!!! < powtorzenie akcji xd bieg, skok i przytuuul> whee 4laugh *przewraca sięna ziemię* Hehe , witaj Karina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Delisa Telandrel DEobra uciekam drodzy moi. do zobaczenia nastepnym razem. papatki sad sad sad No , enegria układu musi zostać zachowana , więc zamiast niego teraz będę ja wink Witam wszystkich xd Zer0!!! 4laugh whee hejka! 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|