|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:31 am
Solmir Delein Miło mi Magda jestem XD *dżołk* *przytula* a teraz wygladasz sexy 3nodding wiem jak ci na imie, zreszta bardzo ladne :3 (poprawka, nie ja tylko avatar blaugh ) *cmok* dzię-ku-ję!...jak nie ty...*zmierza go wzrokiem z góry na dół i z dołu do góry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:31 am
Akiko Tamashii na no da! kuna...te lisciki nadal sa tak drogie, poczekam jak beda za 4k Hej Aki biggrin biggrin biggrin podrozaly tak pewnie po tych rekawiczkach oraz czapeczkach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:32 am
Telandrel Delein Avu�› *przytulas* 3nodding Tel, czu�‚ki w gór�™! Wypraszam sobie jak Juz to uszy (Koty nie posiadają czulkow) Przepraszam to była metafora xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:33 am
Delein Solmir Delein Miło mi Magda jestem XD *dżołk* *przytula* a teraz wygladasz sexy 3nodding wiem jak ci na imie, zreszta bardzo ladne :3 (poprawka, nie ja tylko avatar blaugh ) *cmok* dzię-ku-ję!...jak nie ty...*zmierza go wzrokiem z góry na dół i z dołu do góry* no widzisz, nie ja :cD nie wolno sie tak mylic, juz do spowiedzi! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii na no da! kuna...te lisciki nadal sa tak drogie, poczekam jak beda za 4k Hej Aki biggrin biggrin biggrin podrozaly tak pewnie po tych rekawiczkach oraz czapeczkach whee Ciekawe co teraz będzie w listach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii na no da! kuna...te lisciki nadal sa tak drogie, poczekam jak beda za 4k Hej Aki biggrin biggrin biggrin podrozaly tak pewnie po tych rekawiczkach oraz czapeczkach whee rozumiem ze czapeczki byly ladne...ale rekawiczki??? one byl.....okropne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Solmir Delein Solmir Delein Miło mi Magda jestem XD *dżołk* *przytula* a teraz wygladasz sexy 3nodding wiem jak ci na imie, zreszta bardzo ladne :3 (poprawka, nie ja tylko avatar blaugh ) *cmok* dzię-ku-ję!...jak nie ty...*zmierza go wzrokiem z góry na dół i z dołu do góry* no widzisz, nie ja :cD nie wolno sie tak mylic, juz do spowiedzi! XD Do jakiej spowiedzi, rzuciłam tą robotę XD i wcale a wcale się nie mylę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:40 am
*rozgląda sie* Eh chyba nikt mnie nie zauwazył.... stare *rzuca śnieżkami w dzewo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:42 am
Christoff_Gangrell *rozgląda sie* Eh chyba nikt mnie nie zauwazył.... stare *rzuca śnieżkami w dzewo* *Drzewo zruca nań caly lezacy na jego galeziach snieg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:43 am
Christoff_Gangrell *rozgląda sie* Eh chyba nikt mnie nie zauwazył.... stare *rzuca śnieżkami w dzewo* jak to nie eek strona wczesniej:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:44 am
*wyłania sie do pasa ze ściany * Co jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|