|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:11 am
Telandrel *Wyłania sie z Cieni w okolicach drzwi do Biblioteki* Długo mnie nie było..... Witajcie witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:12 am
Telandrel *Wyłania sie z Cieni w okolicach drzwi do Biblioteki* Długo mnie nie było..... Witajcie cze zgada sie jak tam zycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE wiem no a tak nic niemoge próbować bo nie zabardzo podobają mi sie gry w dwa ognie ale chciał bym kiedyś z tobą normalnie pogadać w realu z chęcią , miło by było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel *Wyłania sie z Cieni w okolicach drzwi do Biblioteki* Długo mnie nie było..... Witajcie Avsko Tel ^^ Jak ci leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:13 am
Rynn the Vampire Prinee Rynn the Vampire Nie. Wszystko, tylko nie punkcja zatokow ani jakakolwiek inna. Uwierz. Pobieranie krwi to pikuś. Say, pytałeś cleefa może? punkcja zatoków hm... wbijąją igły ? razz Tak. Przebijają ci nią kość. Przez nos. O boże eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Solmir Delein Mae patataje!!! Wróciłam z oblewania urodzin kumpla i mam wyjebisty humor...poza tym dzisiaj leci "Legenda" z młodziutkim Cruisem i w ogóle ach och XD mowilem ze na druie mam Tom (ek)? XD*całuje* chyba ominąłeś ten fakt XD...no, wreszcie nie chodzisz goły...znaczy nie żeby mi to coś przeszkadzało heart no to juz wiesz XD no wiesz troszke bylo zimno mimo wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:14 am
hejka 4laugh moge nagle zniknac bo net mi sie co jakis czas wylacza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:15 am
Odpowiadam: Leci kiepsko jak cholera chodz od niedzieli już do połowy z doła wylazłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:20 am
whee nareszcie w domciu ^^ nie wytrzymalam na studiach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:20 am
Telandrel Odpowiadam: Leci kiepsko jak cholera chodz od niedzieli już do połowy z doła wylazłem. a co sie stało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|